Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor 2024 – Γιώργος Λιανός για Ατζούν: “Μου είπαν να μην το αναφέρω, αλλά καλό είναι να ακούγονται κάποια πράγματα”

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε το συμβούλιο του Νησιού, στο οποίο επικράτησε βαρύ κλίμα με την Αναστασία Τσέρου να αποχαιρετά τους συμπαίκτες της.

Ο τραυματισμός της στο στίβο μάχης ήταν αρκετά σοβαρός και οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία της στην Ελλάδα.

Στο συμβούλιο του νησιού, λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να πει κάτι συγκεκριμένο, που όπως τόνισε κάποιοι του είπαν να μην το αναφέρει καθόλου.

 

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Η κρίσιμη απόφαση που πρέπει να πάρει ο Ατζούν για την συνέχεια του ριάλιτι

 

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως την αποθεραπεία της Αναστασίας, αλλά και άλλων παικτών, την έχει αναλάβει προσωπικά ο Acun Ilicali.

“Τη δική σου αποθεραπεία, όπως και άλλων παικτών, την έχει αναλάβει προσωπικά ο Acun. Ήθελα να το πω αυτό, κάποιοι μου είπαν να μην το αναφέρω καν, αλλά καλό είναι να ακούγονται κάποια πράγματα. Επίσης, η επιστροφή σου στην Ελλάδα θα γίνει με το ιδιωτικό του αεροσκάφος, για να ταλαιπωρηθείς όσο το δυνατόν λιγότερο. Η πόρτα του Survivor για σένα είναι ανοικτή και ευχόμαστε του χρόνου, εφόσον έχεις τη διάθεση και νιώθεις δυνατή, να έρθεις και να το απολαύσεις” είπε ο Γιώργος Λιανός.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου