Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor 2024: Οι πρώτες εικόνες από το πάρτι της Ένωσης-Οι… κακοφονίξ παίκτες και το σόου του Ρουβά

Όσα θα δούμε στο Πάρτι της ένωσης στο ριάλιτι επιβίωσης

Survivor 2024: Αύριο το βράδυ (14/4) θα δούμε την προετοιμασία των παικτών για το πολυπόθητο πάρτι της Ένωσης αλλά και τα όσα θα συμβούν σε αυτό με πρωταγωνιστή τον σταρ Σάκη Ρουβά!

Όπως παρακολουθούμε στο τρέιλερ που μόλις προβλήθηκε για πρώτη φορά, οι παίκτες πανευτυχείς, μετά την αποχώρηση της Άιρα η οποία δεν κατάφερε να ζήσει αυτή τη στιγμή της Ένωσης, περιμένουν πώς και πώς το πάρτι!

Ξέρουν ότι πριν από αυτό θα προηγηθεί ένα πολύ μυρωδάτο μπάνιο, θα φορέσουν καλά ρούχα και θα περιποιηθούν τους εαυτούς τους για να ζήσουν μία από τις ωραιότερες στιγμές στο ριάλιτι επιβίωσης.

Όμως, ο μεγάλος σταρ της βραδιάς δεν θα είναι άλλος από τον Σάκη Ρουβά που ταξίδεψε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να είναι εκείνος που θα κάνει τους παίκτες να περάσουν καλά.

Βέβαια, πριν την εμφάνιση του Σάκη επί σκηνής, θα δούμε τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους στο τραγούδι, χωρίς όμως και πολύ μεγάλη επιτυχία όπως θα διαπιστώσετε.

Πάντως, όταν θα αναλάβει το μικρόφωνο ο Σάκης, όπως βλέπουμε στα πρώτα αυτά πλάνα του πάρτι της Ένωσης, το κέφι θα απογειωθεί.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου