Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor 2024: Εντάσεις, καβγάδες και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

“Το είχα ζητήσει και από την ομάδα μου”

Στο χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” οι παίκτες της Μπλε και της Κόκκινης ομάδας βρέθηκαν και πάλι στο Συμβούλιο του Νησιού ώστε να βγει ο τρίτος παίκτης υποψήφιος προς αποχώρηση.

Οι Κόκκινοι ήταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς, οι οποίοι δεν κατόρθωσαν να πάρουν τη νίκη από τους Μπλε στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας γι αυτή την εβδομάδα.

Έτσι, για τελευταία φορά, σύσσωμη η ομάδα των Κόκκινων θα έπρεπε να ρίξει την ψήφο της σε μια ακόμη γυναίκα.

 

Δείτε επίσης: Survivor: “Αίγιο λέμε” – Κατέφθασε με Μάριο Πρίαμο και Ρία Κολοβού, ο Τάκης Καραγκούνιας στον Άγιο Δομίνικο για το πάρτι της ένωσης

 

Είτε η Ασημίνα Χατζηανδρέου είτε η Κατερίνα Δαλάκα, λοιπόν, έμελλε να βρεθεί στον τάκο των υποψηφιοτήτων πλάι στην Άιρα Αντομαϊτίτε, την Δώρα Νικολή και τη Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Οι εντάσεις και οι καβγάδες, φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν.

Οι λόγοι, βεβαίως, σχεδόν ανύπαρκτοι μιας και τα περισσότερα «προβλήματα» είχαν ήδη συζητηθεί στο αγώνισμα του Survivor που προηγήθηκε ενώ οι πρωταγωνίστριες των Κόκκινων, αν και συμμετείχαν με φωνές στην κουβέντα, ένιωσαν πως δεν ήθελαν πια να συμμετέχουν και να «φθείρονται», όπως τόνισε χαρακτηριστικά, η Κατερινα Δαλάκα, σε τέτοιου είδους κοκορομαχίες μιας και «βαρέθηκαν» όπως υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Ασημίνα Χατζηανδρέου.







 

Δείτε ακόμη: Survivor 2024: Ο Σάκης Ρουβάς πάει Άγιο Δομίνικο

 




Στην πορεία του συμβουλίου, δε, ο Γιώργος Λιανός έστειλες τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας προκειμένου να ψηφίσουν τον πλέον αδύναμο, γυναικείο, κρίκο της ομάδας τους.

Και η κάλπη… μίλησε αναδεικνύοντας την τρίτη στη σειρά υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, η οποία και ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

“Είμαι πολύ καλά με το αποτέλεσμα. Δεν έχω κανένα θέμα, το είχα ζητήσει και από την ομάδα μου” τόνισε, με χαμόγελο, η παίκτρια των Κόκκινων για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου