Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor 2024: Δεν την θέλουν στην ομάδα και την έριξαν στην αρένα για τον αγώνα της παραμονής

Το όνομα που είχε τις περισσότερες ψήφους ήταν…

Οι Μπλε και οι Κόκκινοι παίκτες διανύουν την τελευταία εβδομάδα πριν το πάρτι της Ένωσης στο “Survivor“, καθώς τους έκανε και την σχετική ανακοίνωση ο Γιώργος Λιανός.

Στο χθεσινό επεισόδιο σε ένα από τα τελευταία Συμβούλια του νησιού με τις παρούσες συνθέσεις βρέθηκαν όλοι μαζί για έναν και μοναδικό λόγο. Την ψηφοφορία για την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση γι αυτή την εβδομάδα.

Σε αυτήν είχαν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγοι οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας, οι οποίοι και ηττήθηκαν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

 

“Ομόφωνα η Κόκκινη ομάδα σε στέλνει προς το παρόν σε μονομαχία”

Έτσι, αφού προηγήθηκαν οι γνώριμες μεγάλης διάρκειας συζητήσεις και οι σχολιασμοί ανάμεσα στους παίκτες, χωρίς εντάσεις αυτή την φορά, ο Γιώργος Λιανός έδειξε στους Κόκκινους του Survivor τον δρόμο προς την κάλπη.

Το όνομα που είχε τις περισσότερες ψήφους ήταν για ακόμη μια φορά της Aira Adomaityte.

“8 ψήφοι για την Aira Adomaityte, μία για τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους. Aira, πριν στεγνώσει ακόμα το μελάνι, που λένε, πριν ολοκληρώσεις την τελευταία σου μονομαχία, ίσως βρεθείς ξανά σε μονομαχία γιατί ακόμη δεν έχει κλείσει η υποψηφιότητα σου. Πάντως ομόφωνα η Κόκκινη ομάδα σε στέλνει προς το παρόν σε μονομαχία” υπογράμμισε εύλογα ο Γιώργος Λιανός μιας και η νεαρή παίκτρια του Survivor απέσπασε, ξανά, όλες τις ψήφους των συμπαικτών της.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου