Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor 2024: Αυτός ο παίκτης βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση

Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία;

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε την δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων για να κερδίσουν την ασυλία στο Συμβούλιο του Νησιού.

Οι Κόκκινοι είχαν περισσότερο πάθος στον αγώνα στον στίβο μάχης, για να μη χρειαστεί να ψηφίσουν ξανά παίκτη της ομάδας τους.

Πρώτη υποψήφια αναδείχθηκε η Ιωάννα Τζαβέλα, η οποία αντέδρασε και ανέφερε στο χθεσινό συμβούλιο:

“Είμαστε σε ένα στρατηγικό Survivor και η κίνηση αυτή θα μπορούσε να είναι στρατηγική. Αφήνω αυτό εδώ και δεν θα πω κάτι άλλο”.

 

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Μαρία Αντωνά: “Έβγαλα ένα ψυχοσωματικό εξόγκωμα σε μια περίεργη περιοχή”

 

Την ίδια στιγμή οι τριβές ανάμεσα στους Κόκκινους συνεχίστηκαν σχετικά με το πως λειτουργεί ο Γιώργος Γκιουλέκας με τον ίδιο να υποστηρίζει πως τίποτα από όσα του καταλογίζουν δεν ισχύουν.

Όσον αφορά το δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία, η Ασημίνα Χατζηανδρέου επέστρεψε στους στίβους μάχης μετά τον τραυματισμό της. Ήταν, όμως, αυτό αρκετό για να πάρει τη νίκη η ομάδα της;

Η ανατροπή ήρθε και οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που κέρδισαν τη δεύτερη ασυλία με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να καταψηφίζεται τελικά από τους Μπλε.

 

Δείτε ακόμη: Survivor 2024: “Το μεγαλύτερο βύσμα, τουρίστρια” – Το πλάνο που καίει την Ασημίνα

 

Όπως ανέφεραν ορισμένοι παίκτες από την αντίπαλη ομάδα δεν το περίμεναν καν, είναι πολύ άδικο για τον Σταμάτη και είναι ανεπιθύμητος από την ομάδα του.

“Δεν μάλωσα με κανέναν, δεν έκανα κάτι σε κανένα. Η άποψή μου μάλλον δεν άρεσε. Ζήτησα και συγγνώμη αν είναι κάτι που ενοχλεί, αλλά αυτή είναι η άποψή μου… Ο λόγος που πολλές φορές δεν είμαι καλά ψυχολογικά, είναι και κάποια πράγματα που συμβαίνουν και βρίσκω τοίχο αλλά προχωρώ” είπε ο Σταμάτης στο Survivor για το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του τον έβγαλαν στον τάκο δίχως να το περιμένει.










 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου