Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Η Ιωάννα Μαλέσκου γίνεται “TV Queen” – Αναλαμβάνει την παρουσίαση του ριάλιτι;

Κεντρικό ρόλο στο νέο ριάλιτι θα έχει ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Προς τα τέλη Απριλίου, ίσως και στις 21 του μήνα, στοχεύει να βγάλει στον «αέρα» του Open το νέο ριάλιτι για καινούρια πρόσωπα της τηλεόρασης ο Νίκος Κοκλώνης.

Αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος τίτλος για το ριάλιτι είναι «TV Queens» και, όπως προκύπτει από αυτόν, θα αφορά μόνο γυναίκες που επιθυμούν να γίνουν παρουσιάστριες.

 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Ιωάννα Μαλέσκου

Στο νέο project στόχος είναι να έχει κεντρικό ρόλο ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής στο εξής θα εμφανίζεται μόνο δύο φορές (Δευτέρα και Παρασκευή) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σε ρόλο σχολιαστή, ενώ ήδη γίνεται συζήτηση με τον Alpha για το πλαίσιο της συνεργασίας τους, όταν ξεκινήσει το ριάλιτι στο Open. Σε κάθε περίπτωση, επειδή το συμβόλαιο του Ανδρέα Μικρούτσικου είναι τριμερές (Barking Well, Alpha και ο ίδιος), θα πρέπει να δοθεί άδεια και από το κανάλι.

Για το ρόλο της παρουσιάστριας του «TV Queens» φέρεται να προκρίνεται η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία πραγματοποίησε ραντεβού με την παραγωγή την περασμένη Τετάρτη, ενώ οι συζητήσεις προχωρούν.

 

Δείτε επίσης: Ναταλία Γερμανού για Ιωάννα Μαλέσκου: “Όλη η τηλεόραση ασχολείται μαζί της. Μαγκιά της!”

 

Η κριτική επιτροπή

Για την κριτική επιτροπή του «TV Queens» εξετάζονται πολλά πρόσωπα, κυρίως γυναίκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήσεις έχουν κάνει μέχρι στιγμής η Μαρία Σολωμού, η Κατερίνα Γκαγκάκη αλλά και η Μαίρη Συνατσάκη.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν τα γυρίσματα του τρέιλερ συμμετοχών, με στόχο να βγει στον «αέρα» στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Παράλληλα, επανασυστήνεται η ομάδα παραγωγής που «έτρεξε» το «Fame Story».

Για το «TV Queens», που θα περιλαμβάνει κι εγκλεισμό των παικτριών σε σπίτι, θα αξιοποιηθούν οι εγκαταστάσεις της Barking Well Μedia που στέγασαν το μουσικό ριάλιτι του Star, των οποίων η ανακαίνιση έχει ήδη ξεκινήσει.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME την 1/4/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου