Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor 2024: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι

“Όσο το έζησα, το χάρηκα πάρα πολύ”

Στο χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” παρακολουθήσαμε τον αγώνα των τεσσάρων υποψηφίων προς αποχώρηση για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο λόγος για τον Νίκο Ρικουνάκη, τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, τον Γιάννη Περπατάρη και τον Χριστόφορο Ταξίδη.

Σε κάθε περίπτωση, όποια εξέλιξη κι αν έπαιρνε αυτή η αναμέτρηση, οι Κόκκινοι θα αποχωρούσαν λαβωμένοι από αυτόν τον στίβο μάχης.

Οι τέσσερις παίκτες, λοιπόν, θα έπρεπε να υπερβούν και πάλι εαυτόν και να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους προκειμένου να μην ολοκληρωθεί σε αυτό ακριβώς το σημείο του “Survivor” το ταξίδι τους.

Σύμφωνα με τα στατιστικά που παρουσίασε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες, εκείνος που είχε τα υψηλότερα και κατ’ επέκταση το σημαντικό πλεονέκτημα σε αυτή την τελική μονομαχία αποχώρησης ήταν ο Γιάννης Περπατάρης.

Γι’ αυτό και διάλεξε τον τελικό στόχο στον οποίο και ο ίδιος θα είχε θεωρητικά μεγαλύτερη ευκολία επιτυχίας.

Στην τελευταία θέση, βρισκόταν στατιστικά ο Νίκος Ρικουνάκης με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ταχύτατα τα δύο πρώτα ζευγάρια.

 

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Η παραγωγή “καίει” τον Τζέιμς Καφετζή με ένα πλάνο

 

“Όσο το έζησα, το χάρηκα πάρα πολύ”

Από αυτή την διαδικασία κατόρθωσαν να ηρεμήσουν πρώτοι και με μια σχετική ευκολία ο Γιάννης Περπατάρης και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους για να αφήσουν τους άλλους δυο παίκτες της κόκκινης ομάδας να μονομαχούν για τη νέα αποχώρηση από το Survivor.

Νίκος Ρικουνάκης ή Χριστόφορος Ταξίδης θα επικρατούσε στο τέλος αυτής της αναμέτρησης για δυο στο ριάλιτι επιβίωσης;

1 – 3 έγραψε ο πίνακας του σκορ κάποια στιγμή, ανάμεσα στους δυο υποψήφιους προς αποχώρηση, για να ανέβει κατά ένα ακόμη υπέρ του Χριστόφορου Ταξίδη και να αποχωρήσει εξαντλημένος ο Νίκος Ρικουνάκης.

“Ήταν μια τρελή εμπειρία. Όσο το έζησα, το χάρηκα πάρα πολύ και όσο μπορούσα” εξομολογήθηκε, εμφανώς κουρασμένος, ο πρώην πια παίκτης του Survivor λίγο πριν αποχαιρετήσει τους υπόλοιπους παίκτες των δυο ομάδων.

Ο Νίκος Ρικουνάκης ήταν λοιπόν ο παίκτης των Κόκκινων που θα έπρεπε να σβήσει την δάδα του και να αφήσει οριστικά το όνειρο και την επιβίωση στο φετινό “Survivor”.

 

Δείτε ακόμη: Survivor 2024: Αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς – “Μη μου ξαναμιλήσεις σε παρακαλώ”

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου