Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor 2024: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος της εβδομάδας

“Κάτι παίζεται, ένα παιχνίδι βρώμικο ή καθαρό”

Στο χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” παρακολουθήσαμε έναν εντυπωσιακό αγώνα ασυλίας που κατέληξε για ακόμη μία φορά σε flag race.

Εν όψει της τρίτης υποψηφιότητας της εβδομάδας, οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη, για διαφορετικό λόγο η καθεμία.

 

“Κάτι παίζεται, ένα παιχνίδι βρώμικο ή καθαρό”

Λίγο πριν ο Γιώργος Λιανός σφυρίξει την έναρξη της δοκιμασίας, Ασημίνα και Αλέξης Παππάς έλυσαν τις διαφορές τους στην καλύβα της ομάδας τους.

Οι δύο πρώην φίλοι του “Survivor” ξεκαθάρισαν τις θέσεις τους, μετά το σκηνικό έντασης που προκλήθηκε στο Συμβούλιο του Νησιού το βράδυ της Κυριακής.

“Τι σε κόφτει εσένα ο Φάνης; Εκείνος ήθελε να πετάξει το μπαλάκι σε σένα και να σε πιάνει κότσο. Τι περιμένεις από αυτόν τον άνθρωπο; Αφού το πιστεύεις όλο αυτό, μην μου ξαναμιλήσεις σε παρακαλώ” δικαιολογήθηκε ο Αλέξης Παππάς, αποχωρώντας από την καλύβα ενοχλημένος.

“Κάτι παίζεται, ένα παιχνίδι βρώμικο ή καθαρό… θα δείξει. Η κίνηση του Αλέξη να σηκωθεί και να φύγει έτσι και να κάνει όλο αυτό το θέατρο… είναι ηθοποιός όπως ξέρουμε… ήταν πολύ θέατρο και δεν καταλαβαίνω γιατί να το κάνει σε μένα. Δεν ήξερα εκείνη την ώρα τι να κάνω… να γελάσω ή να στεναχωρηθώ;” σχολίασε αμέσως μετά η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο προσωπικό της cue στο ριάλιτι επιβίωσης.

 

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Το παρασκήνιο της αποχώρησης του Τζέιμς Καφετζή – Τι συνέβη με την παραγωγή

 

Ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση

Περνώντας στη διαδικασία της ψηφοφορίας, οι Κόκκινοι μη έχοντας και πάρα πολλές εναλλακτικές, υπέδειξαν ως τρίτο υποψήφιο της εβδομάδας τον Γιάννη Περπατάρη.

“Το περίμενα το αποτέλεσμα, δικαιολογημένο. Κάποιοι μπορεί να βλέπουν ότι ο Χριστόφορος είναι τραυματίας και έχει προοπτικές, μπορεί να παίζει και το παρεάκι έναν ρόλο” σχολίασε ο Γιάννης Περπατάρης μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου