Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

“Survivor”: Η ομάδα της την έστειλε στον τάκο δίχως δεύτερη σκέψη

Οι ομάδες διαμορφώθηκαν από την αρχή μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Στο χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” είδαμε νέα δεδομένα και νέες αντιπαλότητες.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ανέτρεψε όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα, αφού οι ομάδες διαμορφώθηκαν από την αρχή.

Κόκκινοι: Aira Adomaityte, Γιώργος Γκιουλέκας, Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης, Αλέξης Παππάς, Γιάννης Περπατάρης, Νίκος Ρικουνάκης, Χριστόφορος Ταξίδης, Ιωάννα Τζαβέλα, Αναστασία Τσέρου, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Μπλε: Μαριλίνα Βακονδίου, Σάββας Γκέντσογλου, James Καφετζής, Ευγενία Μπόρλα, Δώρα Νικολή, Ντάνιελ Νούρκα, Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Σταμάτης Ταλαδιανός, Θοδωρής Τουρκογεώργος, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Σταύρουλα Χρυσαειδή.

Αυτή η μεγάλη αλλαγή στο Survivor έφερε και διαφορετικά αποτελέσματα στον πρώτο αγώνα για την ασυλία, μιας και η Μπλε ομάδα ήταν αυτή που δέχθηκε την ήττα.

 

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Τσακωμός Σταμάτη – Αλέξη και Σταμάτη -Γιάννη/ Ο υδάτινος στίβος μάχης δυσκολεύει τους παίκτες

 

“Έκανε παράπονα, λες και είναι κοριτσάκι”

Η ομάδα αποφάσισε να βγάλει υποψήφια προς αποχώρηση την Ευγενία.

Η ένταση, που υπήρξε στο συμβούλιο ανάμεσα στον Σταμάτη Ταλαδιανό και στον Γιώργο Γκιουλέκα, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως με την Χρύσα Χατζηγεωργίου να ρίχνει τα βέλη της στον πρώτο:

“Εμείς υποστηρίξαμε τον Γκιουλέκα γιατί πραγματικά συμφωνήσαμε με αυτό που έλεγε. Ο Σταμάτης πάλι έλεγε τα άλλα τα δικά του. Άλλη φάση, αλλού!. Είμαστε στην ίδια ομάδα. Παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε άποψη, κριτική σκέψη και μάτια να βλέπουμε. Έκανε παράπονα, λες και είναι κοριτσάκι. Ότι δεν με ρώτησες αν είμαι καλά, αν θέλω να σταματήσουμε και αν το ένα ή το άλλο. Εν τέλει πιάστηκαν από άλλη κουβέντα ουσιαστικά, που είπαν ότι ο Σταμάτης στις αντιδράσεις του είναι υπερβολικός”.

Τα λόγια της Χρύσας φαίνεται ότι στράφηκαν εναντίον της, αφού μετά και τη δεύτερη ήττα της Μπλε ομάδας, αποφασίστηκε να είναι η ίδια η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου