Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor 2024 Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει απόψε τη δεύτερη ασυλία

H ήττα των Μπλε έφερε στην επιφάνεια τα εσωτερικά προβλήματα της ομάδας

Για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, στο Survivor θα παίξουν απόψε οι Διάσημοι και οι Μαχητές στον Άγιο Δομίνικο και ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα spoilers.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η ήττα τον Μπλε έφερε στην επιφάνεια τα εσωτερικά προβλήματα της ομάδας. Η υποψηφιότητα της Μαριλίνας μπορεί για κάποιους να ήταν αναμενόμενη ήταν όμως η δική της επιμονή να ψηφιστεί που την επισφράγισε.

Μετά από το εκρηκτικό χθεσινό Συμβούλιο σήμερα πρέπει να ενωθούν και να βάλουν τα δυνατά τους αν θέλουν να κερδίσουν τη δεύτερη ασυλία.

Τα ματσαρίσματα παίζουν καθοριστικό ρόλο κι αυτό ήταν κάτι που αποδείχθηκε και στο χθεσινό επεισόδιο. Αυτό είναι και το ζητούμενο για τις δύο ομάδες που θα μπουν στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία. Τα αίματα ανάβουν για ακόμα μία φορά…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται μέχρι αυτή την ώρα από τον Άγιο Δομίνικο και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, οι Μπλε θα καταφέρουν απόψε να πάρουν τη νίκη και να στείλουν τους Διάσημους ηττημένους στο συμβούλιο του νησιού, για να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους, ο οποίος θα είναι και ο δεύτερος υποψήφιος.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου