Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

“Survivor”: Έβγαλαν στον τάκο την Μαρία Αντωνά

“Είμαι οκ, το δέχομαι από την ομάδα”

Στο χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” παρακολουθήσαμε την είσοδο των νέων παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο λόγος για την Ευγενία Μπόρλα, την Αναστασία Τσέρου και τον Νίκο Ρικουνάκη, οι οποίοι προστέθηκαν στους Διασήμων καθώς και τον Χριστόφορο Ταξίδη που ήρθε να ενισχύσει τους Μαχητές.

Παρά τη σημαντική ενίσχυση που έλαβαν οι Κόκκινοι, δεν κατάφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα και δέχθηκαν για άλλη μία φορά την ήττα από την αντίπαλη ομάδα.

Η ομάδα του Αλέξη Παππά ηττήθηκε με αποτέλεσμα να οδηγηθεί ξανά στο συμβούλιο του νησιού και να πρέπει να ψηφίσει τον πιο αδύναμο της παίκτη σαν πρώτο υποψήφιο προς αποχώρησης για αυτή την εβδομάδα στο Survivor.

 

Δείτε επίσης: “Survivor” – Νίκος Γκάνος: “Ο Αλέξης Παππάς φοβόταν πολύ, μας είπε ότι…”

 

Η Κόκκινη ομάδα κλήθηκε να ψηφίσει στο συμβούλιο του νησιού τον παίκτη που θεωρεί ότι αποδίδει λιγότερο κι αυτή ήταν η Έλενα Αμανατίδου, η οποία μπήκε πρόσφατα στο “Survivor”.

Απόψε το σκηνικό δεν ανατράπηκε με την Κόκκινη ομάδα να δέχεται ακόμα μία ήττα.

Μετά από καυγάδες και την αντιπαράθεση του James Καφετζή με την Μαρία Αντωνά για την απόδοση της τελευταίας στο ριάλιτι επιβίωσης, οι Κόκκινοι σχεδόν ομόφωνα αποφάσισαν ότι η Μαρία Αντωνά πρέπει να είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα.

 

Δείτε ακόμη: “Survivor”: Μετά τα ποδαράκια του Ροναλντίνιο, την έβγαλαν για πρώτη φορά υποψήφια προς αποχώρηση

 

“Είμαι οκ, το δέχομαι από την ομάδα. Οι επιλογές είναι αρκετά περιορισμένες. Πάμε στη μονομαχία” δήλωσε η Μαρία Αντωνά για την υποψηφιότητά της στο Survivor.

Μονόδρομος είναι πλέον η νίκη για την Κόκκινη ομάδα και ιδιαίτερα για την Κατερίνα Δαλάκα, καθώς σε ενδεχόμενο που η ομάδα δεχθεί και τρίτη ήττα θα είναι η επόμενη υποψήφια προς αποχώρηση.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου