Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

MasterChef: Ομαδική δοκιμασία με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

MasterChef, απόψε στις 21.00 στο STAR

Η νίκη της μπορντό μπριγάδας στο Τεστ Δημιουργικότητας του MasterChef, ανάγκασε τα μέλη της γκρι μπριγάδας να ψηφίσουν και να αναδείξουν τον Χρήστο Λαφαντάρη ως τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Στη σημερινή Ομαδική Δοκιμασία, οι 23 διαγωνιζόμενοι καλούνται να μαγειρέψουν με ανιδιοτέλεια και αγάπη, για να προσφέρουν το βασικό γεύμα της ημέρας σε συμπολίτες μας, για τους οποίους η καθημερινή σίτιση δεν είναι δεδομένη.

Γι’ αυτό το λόγο, οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2024 την Πρόεδρο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, Μελίνα Δασκαλάκη και τον Θοδωρή Σαββίδη, νοσηλευτή και μέλος της ομάδας των Street-workers του Δήμου Αθηναίων.

Τα μέλη των δυο μπριγάδων θα πρέπει να ετοιμάσουν και να πακετάρουν περισσότερα από 100 πλήρη νόστιμα και θρεπτικά γεύματα, τα οποία στη συνέχεια θα μοιραστούν σε όσους τα έχουν ανάγκη. Μια ξεχωριστή μαγειρική αποστολή, που, όπως αποδεικνύεται, δίνει ένα έξτρα κίνητρο στους διαγωνιζομένους, με αποτέλεσμα να μαγειρέψουν όχι μόνο έχοντας τη νίκη στο μυαλό τους, αλλά κυρίως έχοντας πολλή αγάπη στην καρδιά τους.

Η μπορντό ή η γκρι μπριγάδα θα καταφέρει να παρουσιάσει τις καλύτερες προσπάθειες και να κερδίσει, πανηγυρικά, τη δεύτερη Ομαδική Δοκιμασία του φετινού διαγωνισμού;

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου