Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Dragons’ Den: Τους “κούφανε” με τους αστροναύτες από την NASA της Ιαπωνίας

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι επενδυτές στο Dragons’ Den

Με το δεύτερο του επεισόδιο ήρθε το Dragons’ Den ΙΙ, το βράδυ της Παρασκευής, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Ανάμεσα στους άλλους διαγωνιζόμενους του ριάλιτι επιχειρηματικότητας, ο Τζόνιο Τοντόροφ βρέθηκε απέναντι στους 5 dragons με στόχο να τους «κερδίσει» με την ιδέα του.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, όμως, ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούσε να εντυπωσιάσει τους επενδυτές ολοένα και τους προκαλούσε ερωτηματικά. Με… κερασάκι στην τούρτα των επιχειρημάτων τους «αστροναύτες από την NASA της Ιαπωνίας».

«Ο συγκεκριμένος κωδικός είναι ένα κρεβάτι για την αποκατάσταση της σπονδυλικής στήλης. Έχει πέντε προγράμματα που κάνουν τέντωμα, τράβηγμα σπονδυλικής στήλης και χαλάρωση με υπέρυθρη ακτίνα, μαγνητικά πεδία και αρνητικά ιόντα. Μπορεί κανείς να το βρει εντελώς δωρεάν στα καταστήματα μας! Κάθε μέρα για 30 λεπτάκια εντελώς δωρεάν! 365 μέρες τον χρόνο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τζόνιο Τοντόροφ.

 

«Οι αστροναύτες από την NASA της Ιαπωνίας, για να λύσουν αρκετά σοβαρά προβλήματα μετά από την μυϊκή ατροφία, χρησιμοποιούν το υλικό που έχουν από την εταιρεία μας» συμπλήρωσε, επίσης, ο παίκτης του Dragons’ Den για να «κουφάνει» εντελώς τους dragons.

«Η NASA έχει μαγαζί στην Ιαπωνία;» αναρωτήθηκε, εύλογα, ο Χάρης Βαφειάς με τον Λέοντα Γιοχάη να απαντά πως «έχει, έχει» για να χαμογελάσουν απευθείας και οι δυο κριτές απέναντι από τον διαγωνιζόμενο εξ Βουλγαρίας στο νέο επεισόδιο του Dragons’ Den.

«Σας είπα ότι η εταιρεία συνεργάζεται με την NASA της Ιαπωνίας. Οι αστροναύτες που έρχονται από πάνω, από την NASA, παθαίνουν μυϊκή ατροφία. Μία από τις πατέντες που έχει βγάλει η εταιρεία είναι για τα ρούχα των αστροναυτών που είναι με το υλικό αυτό» επέμεινε, λίγο αργότερα, ο νεαρός επιχειρηματίας.

Για την ιστορία του Dragons’ Den, δε, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Τζόνιο Τοντόροφ αποχώρησε από το πλατό δίχως να καταφέρει να αποσπάσει καμία συμφωνία με τους επενδυτές.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου