Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor 2024 – Ο Σωτήρης Λαμάι μπήκε με φορά προς τον Αλέξη Παππά: “Ξεκινά ένας έρωτας”

“Έχω αδυναμία στον Αλέξη Παππά”

Με τις πρώτες προσθήκες νέων παικτών ξεκίνησε τo Survivor 2024. Ο Σωτήρης Λαμάι ήταν ο πρώτος από τέσσερις νέους παίκτες που μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης, έτοιμος να ζήσει την εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο.

Ο 38χρονος επιχειρηματίας Σωτήρης Λαμάι στο παρελθόν είχε δηλώσει ξανά συμμετοχή στο Survivor, ωστόσο αυτή τη φορά κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το ριάλιτι επιβίωσης.

 

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Ένταση στο συμβούλιο μετά την αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά – Ο Rob James Seymour ο πρώτος υποψήφιος

 

“Έχω αδυναμία στον Αλέξη Παππά”

Φανερά ορεξάτος κατά την είσοδό του στο παιχνίδι, ο Σωτήρης Λαμάι προχώρησε σε πολύ κολακευτικά σχόλια για τον Αλέξη Παππά.

«Τον θέλω με μεγάλη χαρά, του έχω αδυναμία. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι γρήγοροι, ευφυής και έχουν μια αντίληψη παραπάνω από τον μέσο όρο των ανθρώπων. Νομίζω ο Αλέξης Παππάς είναι μία από τις αδυναμίες μου», είπε ο νέος παίκτης του Σωτήρης Λαμάι

«Ξεκινά ένας έρωτας απ’ ότι φαίνεται, μια συμπάθεια και χαίρομαι που μπαίνει ο Σωτήρης και το πρώτο πράγμα που αναφέρει είναι το όνομά μου», απάντησε ο Αλέξης Παππάς.







 

 

Ποιος είναι ο Σωτήρης Λαμάι

Γεννήθηκε στην Αλβανία, ζει στην Αθήνα και είναι ένας δραστήριος επιχειρηματίας.

Παράλληλα με τις επιχειρήσεις, που διατηρεί, έχει εργαστεί ως Μετρ σε αρκετά από τα πιο γνωστά νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας.

Είναι γνωστός TikToker και θεωρεί ότι το Tik Tok είναι ένα μικρό Survivor. Σε ηλικία επτά ετών ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο και το σταμάτησε στα 31, έχοντας παίξει σε διάφορες κατηγορίες.

Έχει ένα γιο 9 ετών ο οποίος είναι η μεγάλη του αδυναμία.

Αποκαλεί τον εαυτό του «Βασιλιά» και σύμφωνα με τον ίδιο διαθέτει ηγετική προσωπικότητα. Το Survivor για εκείνον είναι όνειρο ζωής.

Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής, ώστε το σώμα του να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου