Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

O Γιώργος Ασημακόπουλος “καρφώνει” Αναγνωστόπουλο στο Survivor: “Πολύ καλός κι αυτός, είχαν διαρρεύσει βίντεο από τον Κωστάκη”

“Είχε διαρρεύσει ένα βίντεό μου που βρήκα φαγητό σε έναν σκουπιδοτενεκέ και απ’ ό,τι μου είπαν από τον Κώστα διέρρευσε. Το έκανε μήπως και αποβληθώ κι εγώ”

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωινό της Δευτέρας (8/1) ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο πρώην παίκτης του Survivor, με αφορμή τη χθεσινοβραδινή πρεμιέρα του reality επιβίωσης στον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στη δική του εμπειρία και το παρασκήνιο από τις ζούγκλες του Άγιου Δομίνικου.

«Λες να μη με ήθελαν και φέτος; Εντάξει, παιδιά, έχω πάει δύο φορές. Σε λίγο θα πάρω… σύνταξη. Η Δαλάκα στο τέλος θα πάρει και τη θέση του Λιανού στην εκπομπή», σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Δεν μίλαγε κανένας μας στο κινητό εκτός από συγκεκριμένα άτομα. Πριν να φύγουμε είχε έρθει ο κύριος Ατζούν και μας είχε ξεκαθαρίσει ότι η μόνη παράβαση που θα ήταν τελειωτική είναι να μας πιάσουν με κινητό», επισήμανε στη συνέχεια.

«Κανένας παίκτης εκτός από αυτούς που αποβλήθηκαν δεν είχε κινητό. Για ποιον λόγο έφυγαν άρα η Δαλάκα και η Ασημίνα; Γιατί δεν τους άρεσε το κλίμα; Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;», υπογράμμισε ο Γιώργος Ασημακόπουλος λίγο αργότερα.

«Ο Ατζούν μας είχε πει ότι απαγορεύεται κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο, γιατί έτσι αλλάζει η ροή του παιχνιδιού. Απλά τότε με τον σεισμό δεν μπορούσε να έρθει ο Ατζούν εκεί λόγω του μεγάλου σεισμού που είχε γίνει στην Τουρκία», αποκαλύπτει ο Γιώργος Ασημακόπουλος για το παρασκήνιο πίσω από το All-Star Survivor.

Όταν αναφέρθηκε το όνομα του Κώστα Αναγνωστόπουλου, ο Γιώργος Ασημακόπουλος σχολίασε: «Ναι κι ο Κώστας πολύ καλός… είχαν διαρρεύσει βίντεο από τον Κωστάκη. Είχε διαρρεύσει ένα βίντεό μου που βρήκα φαγητό σε έναν σκουπιδοτενεκέ και απ’ ό,τι μου είπαν από τον Κώστα διέρρευσε. Το έκανε μήπως και αποβληθώ κι εγώ».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου