Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Κόπηκαν παίκτες στο “Survivor” γιατί πιάστηκαν ντοπέ

Αντιντόπινγκ κοντρόλ και δρακόντειες ρήτρες εχεμύθειας φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης

Ένα τελείως διαφορετικό σκηνικό διαδραματίζεται από χθες το βράδυ στο νέο «Survivor», και όσα δεν έδειξαν οι κάμερες ίσως είναι και πιο ενδιαφέροντα από αυτά που προβλήθηκαν στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Από τα κάστινγκ κόπηκαν παρά πολλοί ικανοί και γυμνασμένοι παίκτες λόγω χρήσης αναβολικών ουσιών. Αυτό που κυκλοφορούσε έντονα τις τελευταίες μέρες επιβεβαίωσε και ο Δημήτρης Πανόπουλος μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!».

 

Ενώ είχαν περάσει στην πρώτη φάση, αποβλήθηκαν

«Από τα κάστινγκ του “Survivor” κόπηκαν παίκτες, καθώς στις εξετάσεις τούς έπιασαν ακραία ντοπαρισμένους» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε δοθεί οδηγία από τον ίδιο τον Ατζούν Ιλίτζαλι (ένθετη) στις ιατρικές εξετάσεις οι παίκτες να υποβληθούν, με την απόλυτη συναίνεσή τους φυσικά, σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών, αλλά και αναβολικών ουσιών.

Πολλοί, λοιπόν, ήταν αυτοί που, ενώ είχαν περάσει στην πρώτη φάση και απέμειναν οι τελευταίες εξετάσεις, αποβλήθηκαν, καθώς εντοπίστηκαν θετικοί σε αναβολικές ουσίες.

 

Η πολύ αυστηρή ρήτρα εχεμύθειας

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία παραγωγής, προς αποφυγή διαρροών, έχει ζητήσει από τον ΣΚΑΪ το κρίσιμο επεισόδιο με τη δοκιμασία αποχώρησης να αποστέλλεται στο Φάληρο μέσω Κωνσταντινούπολης το ίδιο εικοσιτετράωρο προβολής του επεισοδίου προς αποφυγή κάθε διαρροής.

Άλλωστε, φέτος έχει επιβληθεί μέσω ιδιωτικού συμφωνητικού πολύ αυστηρή ρήτρα εχεμύθειας και στους εργαζομένους, η οποία στην ουσία προβλέπει απόλυση εργαζομένου χωρίς αποζημίωση, αλλά και «επιφύλαξη της εταιρείας παραγωγής» για περαιτέρω κυρώσεις. Να σημειωθεί ότι έγινε αυστηρότατος έλεγχος στις αποσκευές των παικτών με το που έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο.

Όσον αφορά τη ρήτρα τηλεθέασης, ΣΚΑΪ και Acun Medya αποφάσισαν να αναπροσαρμοστεί προς τα κάτω. Το επεισόδιο του φετινού «Survivor» θα κοστίζει γύρω στα 100.000 ευρώ και θα ανεβαίνει προς όφελος του Τούρκου παραγωγού με κάθε μονάδα τηλεθέασης που θα ξεπερνά το 15% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Πάντως, σε μιντιακό επίπεδο οι αποδόσεις του φετινού «Survivor» στους πίνακες τηλεθέασης είναι κρίσιμο crash test για τη συνέχεια της συνεργασίας Ατζούν Ιλίτζαλι και ΣΚΑΪ την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “On time” στις 8/1/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου