Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor: Βγήκε στον τάκο με αιχμές στην πρεμιέρα

Η Χρύσα αποχώρησε υποβασταζόμενη και οδηγήθηκε στη γιατρό

 

Aυλαία σήκωσε το Survivor 2024, το βράδυ της Κυριακής, όταν και Διάσημοι και Μαχητές βρέθηκαν για πρώτη φορά στον Άγιο Δομίνικο.

Στο πρώτο αγώνισμα , οι Διάσημοι κατάφεραν να πάρουν με ευκολία τη νίκη οπότε οι Μαχητές θα έπρεπε να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Μέσα από την γνώριμη διαδικασία της μυστικής ψηφοφορίας, λοιπόν, ένας ένας από τους παίκτες προχώρησε στην κάλπη για να γράψει το όνομα εκείνου ή εκείνης που θα ήθελε να βγει στον τάκο.

 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα. Όπως είπε βέβαια στο ξεκίνημα του νέου κύκλου του Survivor, όμως, αυτή τη χρονιά δεν θα έχει ρόλο το τηλεοπτικό κοινό στην αποχώρηση αλλά αυτή θα έρχεται κάθε εβδομάδα έπειτα από μία τελευταία δοκιμασία ανάμεσα στους υποψηφίους.

 

Από την ομάδα των Μαχητών, λοιπόν, πρώτος στον τάκο βγήκε η Δώρα με τους περισσότερους συμπαίκτες της να δικαιολογούν την ψήφο τους τόσο ως προς το κομμάτι της αγωνιστικότητας όσο και ως προς αυτό της συμβίωσης.

 

 

 




 

Προβλήματα για τους Μαχητές – Αποχώρησε υποβασταζόμενη η Χρύσα πριν το αγώνισμα

Δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στις σκληρές συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor οι παίκτες της ομάδας των Μαχητών.

Μάλιστα πριν το αγώνισμα η Χρύσα Χατζηγεωργίου, η νεαρή φοιτήτρια Νομικής των μπλε, αποχώρησε υποβασταζόμενη και οδηγήθηκε στη γιατρό καθώς δεν ένιωθε καλά.

Νωρίτερα είπε ότι ξύπνησε με πυρετό και πολύ έντονο βήχα όπως και ο Γιάννης Περπατάρης και μαζί πήραν φάρμακα από την παραγωγή.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου