Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Σάσα Μπάστα: Έχει γίνει επικοινωνία για το Survivor, αλλά δεν ξέρω αν θα πάω

“Έφυγα από τη Φάρμα 41 κιλά, μυρίζαμε το μήλο σαν σουβλάκι”, παραδέχεται η γνωστή τραγουδίστρια.

Τη Σάσα Μπάστα υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της η Κατερίνα Ζαρίφη. Η γνωστή τραγουδίστρια πέρασε το κατώφλι του… σπιτιού στην «Οδό Ζαρίφη 2» και μίλησε για την πορεία της στον χώρο, τα μελλοντικά της σχέδια, ενώ αποκαλύπτει και το παρασκήνιο πίσω από την προσέγγιση που της έγινε για το φετινό Survivor.

«Δεν μπορώ να μην πω αυτό που σκέφτομαι. Καλύτερα να κόψω τη γλώσσα μου παρά να… γλείψω. Στην τηλεόραση δεν μπορούν όλοι να αντιληφθούν το δικό μας χιούμορ, είμαστε λίγο πιο αντράκια και οι άλλοι πιο φιλτραρισμένοι. Εγώ έτσι όπως είμαι στη ζωή μου, έτσι θέλω να είμαι και on camera», ανέφερε η Σάσα Μπάστα στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

«Έχει γίνει μια κουβέντα για το Survivor αλλά δεν έχει μπει κάποια υπογραφή. Περίμενε να πάρω κανένα… κιλό. Το έβλεπα όμως πορωμένα το παιχνίδι στο παρελθόν», παραδέχεται σε άλλο σημείο η τραγουδίστρια.

«Αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο στη Φάρμα ήταν η επικοινωνία. Ήταν το μεγαλύτερό μου πρόβλημα. Τότε έπαιρνε τηλέφωνο ο Τανιμανίδης στο έπαθλο επικοινωνίας αλλά δεν ξέραμε σε ποιον έπαιρνε… και ανάλογα με τη φωνή καταλαβαίναμε ποιανού συγγενής είναι», περιέγραψε αμέσως μετά η Σάσα Μπάστα.

«Ξαφνικά ακούω ένα «μαμά;» και λέω στον Μάνο Πανταζή «η κόρη σου». Ακούω μετά τον άντρα μου από μέσα και έπαθα σοκ, γιατί η κόρη μου όταν έφυγα από το σπίτι δεν μιλούσε. Ουσιαστικά η πρώτη κουβέντα που έκανα με το παιδί μου ήταν από το τηλέφωνο. Έφυγα από τη Φάρμα 41 κιλά, μυρίζαμε το μήλο σαν σουβλάκι», τονίζει η Σάσα Μπάστα στη μεσημεριανή εκπομπή του ΟΡΕΝ.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου