Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor 2024: Πότε κάνει πρεμιέρα το reality επιβίωσης;

Το νέο trailer του ΣΚΑΪ με την… υπενθύμιση

Αυτή τη χρονιά, το reality επιβίωσης Survivor επιστρέφει στις… εργοστασιακές ρυθμίσεις, καθώς θα δούμε ξανά δύο ομάδες, αυτές των Διασήμων και των Μαχητών.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πολλά και διάφορα για την πρώτη ομάδα, όπως είναι αυτό της Μαρίας Αντωνάς, του Άρη Σοϊλέδη, της Κατερίνας Δαλάκα, της Ασημίνας Χατζηανδρέου, του Δημήτρη Βλάχου, του Σάββα Πούμπουρα, του Χρήστου Δάντη, του Γιώργου Καράβα, τους Τζέιμς Καφετζή, του Νίκου Αναδιώτη, του Βασίλη Πορφυράκη, του Αλέξη Παππά, της Όλγας Πηλιάκη, του Σάββα Γκέντσογλου, της Ειρήνης Παπαδοπούλου, του Τριαντάφυλλο, του Κωνσταντίνου Βασάλου, του Fipster και άλλων.

Το κανάλι, δημοσίευσε νέο trailer για την πρεμιέρα, η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 7 Ιανουαρίου και αναφέρει: «Φέτος το παιχνίδι, παίζεται αλλιώς».

Τι αλλάζει και τι μένει ίδιο;

Τη βασική και μεγαλύτερη αλλαγή την ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Στον νέο κύκλο του ριάλιτι δεν θα υπάρχει πλέον ψηφοφορία του κοινού για το ποιος υποψήφιος αποχωρεί.

Αυτό που μένει ίδιο είναι ότι θα υπάρχουν Συμβούλια και υποψήφιοι προς αποχώρηση. H χαμένη ομάδα στα αγωνίσματα θα προχωρά σε Συμβούλιο και οι υποψήφιοι που θα προκύψουν θα μονομαχούν για την παραμονή τους.

Αλλάζουν- εμπλουτίζονται τα αγωνίσματα όπως είναι λογικό.

Ακούγεται επίσης ότι σε σχέση με την κλοπή φαγητού και τα κινητά δεν θα αποβάλλονται πλέον οι παίκτες αν πιαστούν αλλά θα πληρώνουν τσουχτερό πρόστιμο προκειμένου έτσι να αποτραπούν αποτελεσματικά από την παραβίαση των κανόνων.

Αυτόματη αποβολή πάντως και επιστροφή στην Ελλάδα θα παίρνουν οι παίκτες που χειροδικούν.

Όπως είπε ο Γιώργος Λιανός στο Πρωινό Σουσού, το φετινό Survivor μοιάζει με το αμερικάνικο, όπως πρωτοπαίχτηκε στην Ελλάδα και θα είναι παιχνίδι στρατηγικής.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου