Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

My Style Rocks: Εκτός εαυτού η Γεωργία με τον Στέλιο Κουδουνάρη – “Γιατί το κάνετε αυτό;” – “Δεν ντρέπεσαι λίγο;”

“Όποτε πηγαίνω στους κριτές με ρωτάνε αν το έκανα μόνη μου, αν νιώθω εντάξει… νιώθω ότι δυσκολεύονται να μου βάλουν υψηλή βαθμολογία”, παραπονέθηκε έντονα η παίκτρια, του My Style Rocks.

Τον εκνευρισμό και την έντονη ενόχλησή της για τα σχόλια που έλαβε από τον Στέλιο Κουδουνάρη εξέφρασε η Γεωργία. Η παίκτρια του My Style Rocks κατηγόρησε εμμέσως τον κριτή του show μόδας πως είναι προκατειλημμένος απέναντί της και πως η κριτική επιτροπή «δυσκολεύεται» να της βάλει υψηλή βαθμολογία.

«Δεν θέλω να υπερασπιστώ το look μου καθόλου, δεν έχω να πω τίποτα. Όποτε πηγαίνω στους κριτές με ρωτάνε αν το έκανα μόνη μου, αν νιώθω εντάξει… νιώθω ότι δυσκολεύονται να μου βάλουν υψηλή βαθμολογία. Και βλέπω ένα κορίτσι να φοράει ένα φόρεμα και να της έχουν βάλει 3», παραπονέθηκε η Γεωργία προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Ήρθες ποτέ απλή και σωστή; Ήρθες εσύ ποτέ έτσι; Μήπως δεν μπορείς;», τη ρώτησε ο Στέλιος Κουδουνάρης, όταν κατάλαβε πως τα σχόλια της παίκτριας είχαν αποδέκτη τον ίδιο.

«Αυτό είναι μία απορία μου», απάντησε η παίκτρια του My Style Rocks.

«Απορία σου ήτανε; Δεν ντρέπεστε λίγο; Αντί να κοιτάζετε τα δικά σας look, κοιτάζετε τι βαθμό βάλαμε στις άλλες κοπέλες; Αμφισβητείς τα κριτήρια της βαθμολογίας μας; Κάθεσαι εκεί και κάνεις ιστορίες αντί να έρθεις και να το συζητήσουμε. Βλέπεις την κοπέλα (Έφη) που κλαίει εκεί εξαιτίας σου;», ανταπάντησε ο Στέλιος Κουδουνάρης σε υψηλούς τόνους.

«Κύριε Κουδουνάρη, γιατί το κάνετε αυτό; Τι μου λέτε τώρα; Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου, Έφη, όπως και με καμία κοπέλα εδώ. Όταν κάτι δεν μου αρέσει, θα το εκφράσω. Είμαι αληθινή. Εγώ για να πάρω ένα 3 θα πρέπει να φορέσω εδώ τα… πάνδεινα. Ας ηρεμήσουμε», παραπονέθηκε με δάκρυα στα μάτια η Γεωργία στο σημερινό (22/12) My Style Rocks.








Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου