Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Οι πρώτοι που “κλειδώνουν” για το Survivor 2024

Πέρασαν τις ιατρικές εξετάσεις οι Πούμπουρας, Βλάχος, Δαλάκα και Χατζηανδρέου

Ανακοινώθηκε επίσημα χθες από τον ΣΚΑΪ η έναρξη του νέου κύκλου του «Survivor».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το κανάλι, «Το “Survivor” επιστρέφει στον ΣΚΑΪ για έβδομη χρονιά, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου!

Ο Γιώργος Λιανός κηρύσσει την έναρξη του φετινού “Survivor” στον Άγιο Δομίνικο, εκεί όπου είκοσι τέσσερις παίκτες θα ζήσουν για τους επόμενους μήνες την απόλυτη εμπειρία επιβίωσης.

Εκεί όπου φέτος “Διάσημοι” και “Μαχητές” θα έρθουν αντιμέτωποι με πρωτόγνωρους κανόνες, αλλά και ανανεωμένους στίβους μάχης. Το “Survivor” φέτος αλλάζει και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό, ακόμα πιο γοητευτικό.

Οι ανανεωμένοι στίβοι μάχης φτάνουν το αγωνιστικό ενδιαφέρον στο peak, προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις, ενώ οι νέοι κανόνες δοκιμάζουν τα όρια “Διάσημων” και “Μαχητών”, με αποκορύφωμα αυτόν της διαδικασίας αποχώρησης.

Η ψηφοφορία του κοινού αποτελεί παρελθόν και όλες οι αποχωρήσεις θα κρίνονται στους στίβους μάχης».

 

Τα πρόσωπα που θα δούμε στους “Διάσημους”

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερα πρόσωπα έχουν ήδη «κλειδώσει» για την ομάδα των «Διασήμων», ωστόσο δεν έχουν ακόμη υπογράψει. Πρόκειται για τους Σάββα Πούμπουρα, Δημήτρη Βλάχο, Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Όλοι υποβλήθηκαν σε ιατρικό έλεγχο σε μεγάλη νοσοκομειακή μονάδα των βορείων προαστίων, ενώ όσον αφορά ειδικά τους Βλάχο και Πούμπουρα, έχει γίνει ήδη και σχετική συζήτηση με τον ΣΚΑΪ μελλοντική αξιοποίησή τους στο πρόγραμμα του σταθμού της επόμενης σεζόν.

Εκτός φαίνεται πως μένουν ο Τζέιμς Καφετζής, που αναχωρεί τις επόμενες μέρες για το Τόκιο της Ιαπωνίας, αλλά και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Κανένας από τους δύο δεν ήρθε σε τελική συμφωνία με την παραγωγή. Να θυμίσουμε ότι οι νέοι κανονισμοί στο «Survivor» θα είναι πολύ αυστηροί: Όποιος παραβιάζει τους κανονισμούς ή αποχωρεί οικειοθελώς, χωρίς επαρκή δικαιολογία, θα χάνει όλο το χρηματικό ποσό που θα έχει κερδίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Η παραγωγή αναμένεται να αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο αμέσως μετά τα Χριστούγεννα.

 

*Του Αλέξη Μίχα / Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “On Time” στις 22/12/2023

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου