Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Τζέιμς Καφετζής για Survivor: “Μου ζήτησαν να κόψω 2 χιλιάρικα, το αρνήθηκα και ζήτησα εγγυημένα λεφτά”

“Πήρα τηλέφωνο το “αφεντικό” και του είπα ότι επί της ουσίας έχω δύο προϋποθέσεις: θέλω αυτό το ποσό και θέλω και εγγυημένα κάποια λεφτά. Μου έδιναν το μεγαλύτερο συμβόλαιο που θα έδιναν ποτέ”.

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν τόσο με την αγωνιστικότητα όσο και με τη στρατηγική του στο Survivor είναι αναμφίβολα ο Τζέιμς Καφετζής. Ο νεαρός Ροδίτης κατάφερε να φτάσει αρκετά μακριά στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου και, εν όψει του νέου κύκλου του reality επιβίωσης, το όνομά του έπεσε ξανά και πολύ σοβαρά στο τραπέζι των συζητήσεων.

Ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και τη ρεπόρτερ Φαίη Φώτου, η οποία τον συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό τη Ρόδο.

«Είχα κάνει ένα ραντεβού με την Acun πριν από μία εβδομάδα. Όταν με κάλεσαν να πάω, δεν ήμουν και σίγουρος, δεν το είχα πολυσκεφτεί. Είδα ότι με θέλουν πάρα πολύ να συμμετάσχω φέτος, γιατί θα πήγαινε και ο Παππάς», αναφέρει ο Τζέιμς Καφετζής για το φετινό Survivor.

«Το σκέφτηκα, το ίδιο απόγευμα πήρα τηλέφωνο το «αφεντικό» και του είπα ότι επί της ουσίας έχω δύο προϋποθέσεις: θέλω αυτό το ποσό και θέλω και εγγυημένα κάποια λεφτά. Μου έδιναν το μεγαλύτερο συμβόλαιο που θα έδιναν ποτέ. Μου ζήτησαν χρόνο», αποκαλύπτει στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Μου είπε ότι τα εγγυημένα λεφτά δεν μπορώ να σου τα δώσω, διότι είναι στο χέρι μου να παραμείνω στο παιχνίδι, αφού αλλάζουν φέτος οι κανόνες και γίνεται καθαρά αγωνιστικό. Οπότε θα έπρεπε να κάνω μία υποχώρηση σε αυτό το σημείο και το έκανα. Μου ζήτησαν όμως να κάνω υποχώρηση και στα λεφτά, μου ζήτησαν να κόψω 2 χιλιάρικα και αυτό δεν το δέχθηκα», παραδέχεται ο Τζέιμς Καφετζής στη Φαίη Φώτου.




«Δεν έχει λυθεί ακόμα το δικαστικό θέμα μεταξύ μας. Αν πήγαινα, θα το λύναμε. Ήθελα πάρα πολύ να πάω είναι η αλήθεια αλλά τελικά όχι, δεν θα με δείτε στον Άγιο Δομίνικο. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω πίσω», ξεκαθαρίζει ο Τζέιμς Καφετζής για τον νέο κύκλο του Survivor.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου