Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Fame Story: Η τελευταία ημέρα στη μουσική Ακαδημία και οι ετοιμασίες για τον μεγάλο τελικό

Ποιον θα επιλέξουν οι τηλεθεατές για τον μεγάλο νικητή;

Ο μεγάλος τελικός του Fame Story πλησιάζει και οι τέσσερις φιναλίστ είναι έτοιμοι να λάμψουν για τελευταία φορά επί σκηνής.

Όλη η εβδομάδα ήταν αρκετά έντονη μιας και έχουν να βγάλουν εις πέρας τέσσερα τραγούδια, εκ των οποίων το ένα θα είναι ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο.

Και όσο προσπαθούσαν να βάλουν σε μια τάξη τις σκέψεις τους, οι οικογένειές τους εισέβαλλαν στο σπίτι της μουσικής Ακαδημίας για περισσότερη υποστήριξη.

Σε κάποιους ήταν ιδιαίτερα εμψυχωτικό και σε κάποιους άλλους όχι που εξέφρασαν την αγωνία τους και τον φόβο τους για το εάν θα μπορέσουν να μάθουν όλα τα κομμάτια.

Ταυτόχρονα, στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε την Πέμπτη (19/12), η Πηγή Δεβετζή επισκέπτεται για τελευταία φορά τους σπουδαστές για να κάνουν μαζί γυμναστική.

Μόνο που στην πρωινή γυμναστική συμμετείχαν και οι γονείς των σπουδαστών που το διασκέδασαν και με το παραπάνω!

Ωστόσο, ο μεγάλος τελικός φτάνει και οι εκπλήξεις που ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης θα είναι πολλές και αν μη τι άλλο εντυπωσιακές!

Οι σπουδαστές θα τραγουδήσουν με τον Αντώνη Ρέμο αλλά θα απολαύσουν και την Ελένη Φουρέιρα επί σκηνής που θα ξετρελάνει τους πάντες με την εμφάνισή της.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε ποιον θα επιλέξει το κοινό για τον μεγάλο νικητή!




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου