Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Fame Story : Η μαμά της Αριστέας «εισβάλλει» στην Ακαδημία για… φασίνα

Τι θα δούμε απόψε Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στο 50ο επεισόδιο;

Στο σημερινό επεισόδιο (Τρίτη 19 Δεκεμβρίου), ο Νικόλας Ραπτάκης και η Στεφανία Ρίζου μπαίνουν στην Ακαδημία του Fame Story για να κάνουν πρόβα με τους σπουδαστές τα τραγούδια τους. Η Αριστέα Αλεξανδράκη, ο Τίτος Λαχανάς, η Άννα Πολτζόγλου και ο Φειδίας Ηροδότου ενθουσιάζονται όταν τους ανακοινώνουν ότι στο Live του Μεγάλου Τελικού της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου, θα κάνουν και ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο! Όλοι ανυπομονούν για αυτή τη μοναδική βραδιά και όλοι κάνουν όνειρα και ευχές!

Η Μαρία Σολωμού κάνει το τελευταίο μάθημα Θεατρικής Έκφρασης, με τους σπουδαστές να τραγουδούν τα κομμάτια τους και να τους γίνονται οι απαραίτητες παρατηρήσεις.

Η Αριστέα είναι θυμωμένη με τον Τίτο, εξαιτίας της απότομης συμπεριφοράς του. Αφορμή για την παρεξήγηση ανάμεσά τους ήταν η προσπάθεια της Αριστέας να τον βοηθήσει σχετικά με τον τρόπο που θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Έκπτωτος Άγγελος» στο Live.

Το επόμενο πρωί, ο Fipster μπαίνει στην Ακαδημία και δίνει στους σπουδαστές σαν άσκηση να τραβήξουν ένα video, το οποίο θα είναι το πρώτο τους post, όταν βγουν από το παιχνίδι.

Οι γονείς των σπουδαστών μπαίνουν στην Ακαδημία του Fame Story για να κάνουν έκπληξη στα παιδιά τους και φέρνουν… τα πάνω – κάτω, αφού κανείς δεν το περίμενε και όλοι ξαφνιάστηκαν. Η μητέρα της Αριστέας αποφασίζει να βάλει μια τάξη στο σπίτι και μαζί με την Αριστέα καθαρίζει τα πάντα, ενώ της κάνει παρατηρήσεις, όπως μόνο μια μαμά ξέρει και μπορεί, επειδή καίει τα φαγητά και δεν είναι τακτική!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου