Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Fame Story: Όλα όσα θα δούμε απόψε, μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό

Απόψε στο Star μετά την Φάρμα

Στο σημερινό επεισόδιο (Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου), η Αριστέα Αλεξανδράκη, ο Τίτος Λαχανάς, η Άννα Πολτζόγλου και ο Φειδίας Ηροδότου, η τετράδα του τελικού του Fame Story, μπαίνουν στην Ακαδημία και πανηγυρίζουν τη μεγάλη τους επιτυχία!

Ο Γιάννης Στεφανίδης και ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου επιστρέφουν στην Ακαδημία του Fame Story, απογοητευμένοι, που δεν κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τέλος, αλλά ικανοποιημένοι, για τη σπουδαία, μοναδική εμπειρία, που έζησαν!


Αποχαιρετούν τους υπόλοιπους σπουδαστές κι αποχωρούν από την Ακαδημία, με τον Γιάννη να λέει στην Άννα πως το αξίζει που είναι στον τελικό, ενώ ο Φειδίας δίνει ένα γράμμα στον Σωτήρη.

Το επόμενο πρωί, η Ηρώ μπαίνει στην Ακαδημία για την τελευταία Αξιολόγηση του Live και συζητά με τους σπουδαστές τις solo εμφανίσεις τους, αλλά και τα ντουέτα. Η διαδικασία για την ανάθεση των τραγουδιών του Μεγάλου Τελικού του Fame Story Live, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, αλλάζει! Ο κάθε υποψήφιος θα πει από τρία τραγούδια: ένα που θα το επιλέξουν μόνοι τους, ένα που επέλεξαν οι κριτές και ένα που επέλεξε το κοινό, μετά από ψηφοφορία, που έγινε στα social media.

Ο Άλεξ Παναγής μπαίνει στην Ακαδημία για το μάθημα φωνητικής.

Δείτε εδώ το trailer Fame Story της Δευτέρας 18.12.23:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου