Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

My Style Rocks – Πλάνταξε στο κλάμα γιατί δεν αντέχει την κακή της πορεία: “Τα έχω παρατήσει”

“Δεν την βλέπω την τελική ευθεία, ξεκάθαρα, για διάφορους λόγους” δήλωσε η παίκτρια του My Style Rocks

Στο My Style Rocks με την Κατερίνα Καραβάτου έδωσε για μια ακόμα φορά το παρών η Ελεάνα το απόγευμα της Παρασκευής στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Η νεαρή διαγωνιζόμενη δεν μπόρεσε, όμως, να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση με αποτέλεσμα να ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στους κριτές.

Ειδικότερα, όταν δέχθηκε τα σχόλια και τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής για τη νέα ενδυματολογική της επιλογή, η Ελεάνα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα έχω παρατημένα λίγο αυτή την εβδομάδα. Δεν είναι η ιδέα σας. Δεν είναι ωραία λόγια οπότε δεν θέλω να τα πω. Δεν με τιμούν αυτά που το συναίσθημα που έχω».

Μες στα κλάματα και σκουπίζοντας συνεχώς τα μάτια της, η παίκτρια του My Style Rocks πρόσθεσε πως «δεν θέλω να το αναπαράγω συνέχεια αλλά τα έχω παρατήσει. Δεν την βλέπω την τελική ευθεία, ξεκάθαρα. Δεν την βλέπω για διάφορους λόγους».

«Γενικά θεωρώ ότι δεν τα πάω καλά σε αυτό τον διαγωνισμό όσο θα ήθελα, από την αρχή. Έχω βγει πολλές φορές προτεινόμενη, έχω κερδίσει μόνο μια εβδομάδα και ήμουν για τρεις εβδομάδες συνεχόμενα στην δεύτερη θέση. Αυτό το λίγο πριν τη νίκη είναι αυτό που με τσιγκλάει πιο πολύ» τόνισε, επίσης, η Ελεάνα προς την κριτική επιτροπή του My Style Rocks.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου