Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Fame Story: Ο Γιάννης στο στούντιο με τον Θεοφάνους για να ηχογραφήσουν το νέο του τραγούδι

Τι θα δούμε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στις 23.00 στο 45ο επεισόδιο του Fame Story στο Star;

Ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου, η Άννα Πολτζόγλου, ο Γιάννης Στεφανίδης και για πρώτη φορά ο Φειδίας Ηροδότου, είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από την Ακαδημία του Fame Story, για αυτή την εβδομάδα, μια ανάσα πριν τον τελικό.

Στο σημερινό επεισόδιο (Τρίτη 12 Δεκεμβρίου), ο Νικόλας Ραπτάκης και η Στεφανία Ρίζου μπαίνουν στην Ακαδημία του Fame Story για να κάνουν πρόβα με τους σπουδαστές τα τραγούδια, που θα ερμηνεύσουν στον ημιτελικό του Fame Story Live, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου. Με τον Νικόλα κάνουν πρόβα τα solo κομμάτια τους και με τη Στεφανία τα ντουέτα.

Η Μαρία Σολωμού μπαίνει στην Ακαδημία για το μάθημά της και βάζει άσκηση στους σπουδαστές να τραγουδήσουν τα solo κομμάτια και τα ντουέτα τους, με τη σωστή κινησιολογία.

Το επόμενο πρωί, ο Γιώργος Θεοφάνους μπαίνει στην Ακαδημία για να συζητήσει με τους σπουδαστές και έρχεται σε αντιπαράθεση με την Αριστέα Αλεξανδράκη, σχετικά με αυτά που είπε στο προηγούμενο Live, για τη soul μουσική. Στη συνέχεια, οι σπουδαστές τού παρουσιάζουν τα ντουέτα τους και o έμπειρος Γιώργος Θεοφάνους τους κάνει καίριες παρατηρήσεις, που τους βοηθούν να αποδώσουν καλύτερα τα τραγούδια τους.

Τέλος, ανακοινώνει στον Γιάννη Στεφανίδη το πολύτιμο έπαθλό του, αφού ψηφίστηκε ως η καλύτερη εμφάνιση του περασμένου Live. Οι δυο τους πηγαίνουν σε studio, για να ηχογραφήσουν το κομμάτι, που έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους για τον νεαρό ερμηνευτή.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου