Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Fame Story: Έτσι αποχαιρέτησαν Κλειδά και δίδυμους – Τα νέα ντουέτα και το μασάζ που θα σχολιαστεί

Τι θα δούμε στο 45ο επεισόδιο του Fame Story απόψε στις 23.00;

Τι θα δούμε στο 45ο επεισόδιο του Fame Story απόψε (11/12) στις 23.00 στο Star; O Δημήτρης Κλειδάς και οι δίδυμοι, Danny και Victor, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής τους στο 11o Fame Story Live (Παρασκευή 8/12), μπαίνουν στην Ακαδημία για να μαζέψουν τα πράγματά τους, αλλά και να αποχαιρετήσουν και να ευχηθούν «καλή τύχη» στους υπόλοιπους σπουδαστές.

Το επόμενο πρωί, η Ηρώ μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story για την καθιερωμένη αξιολόγηση του Live. Σχολιάζει τις solo εμφανίσεις των σπουδαστών, αλλά και τα ντουέτα τους, όπου εκεί κρίθηκε ουσιαστικά και το αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, οι σπουδαστές ψηφίζουν την καλύτερη εμφάνιση του προηγούμενου Live και η Ηρώ ανακοινώνει τους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Και αυτή τη φορά στην ανάθεση τραγουδιών, η Ηρώ ανακοινώνει στους σπουδαστές τα solo κομμάτια, αλλά και τα ντουέτα. Η Αριστέα Αλεξανδράκη δεν δείχνει να ενθουσιάζεται με το solo κομμάτι, που της δόθηκε.

Οι σπουδαστές ξεκινούν αμέσως τις πρώτες τους πρόβες για τα ντουέτα τους και ο Άλεξ Παναγή μπαίνει στην Ακαδημία για μάθημα φωνητικής, μαζί με έναν… μασέρ! Στα πλαίσια του μαθήματος οι σπουδαστές θα τραγουδάνε, ενώ ταυτόχρονα ο ειδικός θα τους κάνει μασάζ!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου