Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

“Fame Story”: Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τους παίκτες που πάνε στον Ημιτελικό

Στα ντουέτα κρίθηκε το αποτέλεσμα

Η αγωνία κορυφώθηκε με το σόου του Star να πρωταγωνιστεί στα trends του twitter με περισσότερα από 12.000 tweets.

Το Fame Story κέρδισε και αυτή την Παρασκευή τα ανδρικά κοινά.

Με αγωνία, συγκίνηση, αλλά και ερμηνείες που έκαναν αίσθηση ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο προημιτελικός του Fame Story.

Ο Νίκος Κοκλώνης πάντα στο πλευρό των παιδιών, τα ενθάρρυνε να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να κερδίσουν με τις ερμηνείες τους τηλεθεατές και κριτές παίρνοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Τέσσερις ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, έτσι Δημήτρης, Άννα, Σωτήρης και Τίτος αναμετρήθηκαν για την προτίμηση του κοινού, με τον Τίτο να σώζεται με ασυλία και τη θέση του να παίρνουν οι δίδυμοι Danny και Victor, σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου των Καθηγητών της Ακαδημίας.

 

Δείτε επίσης: “Fame Story”: Μπίλιες έγιναν Light και Αντώνης Ρέμος – “Σε διαγωνισμό τραγουδιού δεν σε νοιάζει τι άκουγες;”

 

Για πρώτη φορά απολαύσαμε στο Fame Story όχι μόνο τα solo performances των σπουδαστών, αλλά και τέσσερα απαιτητικά ντουέτα που σε αρκετές περιπτώσεις δίχασαν την κριτική επιτροπή, καθώς η επίδοση των σπουδαστών και σε αυτά έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην παραμονή τους στο σόου.

H Αριστέα μαζί με τους Danny & Victor τραγούδησαν το «Υa Habibi», ο Σωτήρης μαζί με τον Γιάννη το «Για Να Σ’ Εκδικηθώ», ο Τίτος μαζί με τον Φειδία ένωσαν τις δυνάμεις τους στο «Όσο Έχω Εσένα» και Δημήτρης μαζί με την Άννα ερμήνευσαν το «Εδώ Υπάρχει Ένας Έρωτας Μεγάλος». Το ντουέτο που κέρδισε τα πιο θετικά σχόλια του Αντώνη Ρέμου, της Ελένης Φουρέιρα, του Γιώργου Αρσενάκου και του Light ήταν αυτό της Άννας και του Δημήτρη.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του Στέφανου Πιτσίνιαγκα που με το δικό του μοναδικό τρόπο ξεσήκωσε κοινό και τηλεθεατές με τις επιτυχίες του, το νέο του τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε από την Panik, αλλά και μία πολύ ξεχωριστή ερμηνεία στο τραγούδι «Το παλιό μου πλατό» του Χρήστου Δάντη.

Η αγωνία κορυφώθηκε τόσο για τους υποψηφίους όσο και για τους τηλεθεατές, με το 11o live του Fame story να σημειώνει άνοδο στο δυναμικό κοινό και να κερδίζει για μια ακόμα φορά τους άντρες ηλικίας 25-44.

To #famestorygr ήταν για ένα ακόμα live πρώτο trend στο twitter με περισσότερα από 12.000 tweets.

Στο τέλος του 11ου live, ο Σωτήρης ήταν ο σπουδαστής που κέρδισε την ασυλία σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Στη συνέχεια ο Αντώνης Ρέμος είχε το δύσκολο ρόλο να ανακοινώσει ποιοι σπουδαστές αποχωρούν. Το ταξίδι τους στο Fame Story ολοκλήρωσαν οι δίδυμοι Danny και Victor και ο Δημήτρης.

Την ερχόμενη Παρασκευή στον ημιτελικό θα διαγωνιστούν για μία θέση στον μεγάλο τελικό η Αννα, η Αριστέα, ο Γιάννης, ο Σωτήρης, ο Τίτος και ο Φειδίας.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου