Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

My Style Rocks: Έβαλαν τα κλάματα Ελεάνα και Απολλεών μετά από ένταση αλλά έλυσαν την παρεξήγηση!

Πλέον, επεισόδιο του ριάλιτι μόδας χωρίς εντάσεις και κλάματα δεν γίνεται και το ίδιο συνέβη και σήμερα (8/12)

My Style Rocks: Πλέον, επεισόδιο του ριάλιτι μόδας χωρίς εντάσεις και κλάματα δεν γίνεται και το ίδιο συνέβη και σήμερα (8/12).

Αφορμή για να ξεκινήσουν όλα στάθηκε η εμφάνιση της Απολλεών και το σχόλιο της Ελεάνας που έφερε την ένταση ανάμεσά τους.

Όταν όμως ήρθε η ώρα της Ελεάνας να δείξει το δικό της outfit, η παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα και μάλιστα χρειάστηκε να την ηρεμήσει η Κατερίνα Καραβάτου προκειμένου στη συνέχεια να αποκαλύψει τι την είχε κάνει να κλαίει.

Η Ελεάνα παραδέχτηκε ότι η ένταση πριν με την Απολλεών με την οποία έχει πολύ καλή σχέση τη στενοχώρησε γιατί κατάλαβε πως η ίδια είχε στενοχωρήσει τη φίλη της. Τα λόγια της Ελεάνας έκαναν την Απολλεών να ξεσπάσει και εκείνη με τη σειρά της σε κλάματα με την Κατερίνα Καραβάτου να ζητά από την τελευταία να της μιλήσει για τα συναισθήματά της.

Η Απολλεών είπε ότι δεν κρατάει καμία κακία στην Ελεάνα και πως ο μόνος λόγος που αποτραβήχτηκε λίγο ήταν για να συγκεντρώσει και πάλι την ενέργειά της που είχε διοχετεύσει από εδώ και από εκεί. Έτσι, οι δύο παίκτριες τα ξαναβρήκαν, σαν να μην είχαν αντιπαρατεθεί ποτέ.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου