Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Fame Story: Ο Αντώνης Ρέμος “εισβάλλει” στην Ακαδημία και κάνει χαμό – Όσα λέει για τον Παντελίδη

Νίνο, Πηγή Δεβετζή, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και Γιώργος Θεοφάνους μπαίνουν στο σπίτι

Τι θα δούμε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στις 23.00 στο 43ο επεισόδιο του Fame Story στο Star;

Ο Νίνο μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story και ζητάει από τους σπουδαστές να γράψουν μια έκθεση για το τι θέλουν να γίνει στο μέλλον.

Το επόμενο πρωί, η Πηγή Δεβετζή κάνει γυμναστική στους σπουδαστές, αλλά ο Δημητρής Κλειδάς εξακολουθεί να δυσκολεύεται να ακολουθήσει το πρόγραμμα και μιλάει μόνο για… κρουασάν.

Ο Αντώνης Ρέμος μετά τη νυχτερινή διασκέδαση των σπουδαστών στο μαγαζί που τραγουδάει, μπαίνει στην Ακαδημία για να συζητήσει με τους σπουδαστές. Μοιράζεται μαζί τους ιστορίες από τη ζωή του και μιλάει για τον Παντελή Παντελίδη, αλλά και για τη φίλια του με τον Ronaldinho!

Το επόμενο πρωί, οι σπουδαστές έχουν ως task, για το μάθημα του styling με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, να ντυθούν ανάλογα για την αφίσα ενός νυχτερινού κέντρου, σε ντουέτα, όπως είναι μοιρασμένοι και για το αυριανό Live. Οι σπουδαστές παρουσιάζουν τα look τους και κάνουν fitting τα ρούχα με τα οποία θα εμφανιστούν στο stage του Fame Story Live, αύριο, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.

Ο Γιώργος Θεοφάνους μπαίνει στην Ακαδημία και συζητάει με τους σπουδαστές για τα τραγούδια, που θα ερμηνεύσουν στο Live, σχολιάζοντας το γεγονός ότι δεν έχουν αγωνία, ενώ είναι ένα βήμα πριν το τέλος.

Στο Συμβούλιο οι καθηγητές επιλέγουν έναν ακόμη υποψήφιο προς αποχώρηση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου