Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

“MasterChef”: Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκαλύπτουν για τον νέο κύκλο

“Έχουμε κάνει αλλαγές, όπως κάθε χρόνο, αισιοδοξούμε”

Για τον νέο κύκλο του “MasterChef” έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου” ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Αρχικά, ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε:

“Είναι το 8. Δεν ξέρουμε τι θα δούμε ντάξει, θα έχει αλλαγές πάντως. Δεν νομίζω να δούμε παλιούς παίκτες. Οι δοκιμασίες που έχουμε δει και συζητήσει μέχρι στιγμής έχουν αλλάξει”.

Για την παρουσίαση της “Φάρμας” από τον συνεργάτη του είπε:

“Είναι εξαιρετικός ο Λεωνίδας. Από την πρώτη στιγμή εγώ είχα πιστέψει ότι θα του ταιριάξει. Του έκανε καλό ο αέρας, βάφτισε και δύο γαλοπούλες Σωτήρη και Πάνο. Φοβήθηκε μην του φάμε τη θέση γι’ αυτό δεν κάναμε guest στη “Φάρμα”. Το είχε συζητήσει μαζί μου για τη Φάρμα”.

 

“Δεν γνωρίζω αν θα γίνει Φάρμα 2”

Στη συνέχεια και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε τα δικά του σχόλια τόσο για τη “Φάρμα” όσο και για τη νέα σεζόν του διαγωνισμού μαγειρικής.

“Πάει πολύ καλά το MasteChef. Έχουμε κάνει αλλαγές, όπως κάθε χρόνο, αισιοδοξούμε. Δεν έχουμε γυρίσει ακόμη το τρέιλερ. Ήταν εξαιρετικά, έκανα το αγροτικό μου στην παρουσίαση. Μέτριο χιούμορ, συνεχίζουμε” ανέφερε.

Και πρόσθεσε:

“Δεν γνωρίζω αν θα γίνει “Φάρμα 2″. Με τον κύριο Αρναούτογλου δεν έχω μιλήσει. Ο άνθρωπος σηκώθηκε στις 6 να πάει στο ραδιόφωνο. Παραγράφονται αυτά. Ό,τι ειπώθηκε 7 η ώρα και πριν παραγράφεται, μια χαρά. Τα είπε με ευγένεια, μια χαρά. Πρέπει να ρωτήσεις το κανάλι αν είναι ευχαριστημένο για τα νούμερα τηλεθέασης”.

Στο τέλος, είπε:

“Κάθε χρόνο κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Φεύγουμε με αυτή την αίσθηση. Το ίδιο κάναμε και στη “Φάρμα”. Ο ανταγωνισμός είναι πάρα πολύ μεγάλος, ωραίο είναι αυτό, μπαίνουμε κι εμείς σε αυτόν τον στίβο με τις δικές μας δυνάμεις”.

 

Δείτε τα βίντεο:




 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου