Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Θεαματικά acts, ερμηνείες που έφεραν εντάσεις και μια εκρηκτική Χαρά Βέρρα στο 9ο Fame Story Live με τον Νίκο Κοκλώνη

Πρώτο trend στο twitter για ένα ακόμα live με περισσότερα από 11.000 tweets.

Εντυπωσιακή έναρξη έκαναν οι σπουδαστές του “Fame Story” στο ένατο live show της μουσικής ακαδημίας του Star, με τον μοναδικό Νίκο Κοκλώνη να παρουσιάζει άλλο ένα εκρηκτικό live με πολλή μουσική και εκπλήξεις!

Οι σπουδαστές ανέβηκαν στο stage τραγουδώντας δυναμικά το κομμάτι «Let me entertain you». Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μια άκρως εντυπωσιακή είσοδο με τραγούδι του Light και αφού καλωσόρισε την κριτική επιτροπή και τους καθηγητές, ανακοίνωσε πως οι διπλές αποχωρήσεις θα γίνουν από το επόμενο live.

Η Αριστέα, η Megan και ο Δημήτρης, ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας. Αυτή τη φορά, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης, το κοινό έδωσε ασυλία στην Αριστέα. Το καρδιοχτύπι ξεκίνησε για έναν άλλο σπουδαστή του “Fame Story”, την Ελενα που επέλεξαν οι καθηγητές της ακαδημίας ως υποψήφια προς αποχώρηση.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Χαράς Βέρρα που με το δικό της μοναδικό τρόπο και ταλέντο ξεσήκωσε κοινό και τηλεθεατές. Πάνω στη σκηνή θέλησε να στείλει ένα ξεχωριστό μήνυμα για την απώλεια της Βάσως Χατζής αναφέροντας: «…σήμερα αποχαιρετήσαμε μια σπουδαία τραγουδίστρια στο λαϊκοδημοτικό τραγούδι. Μιλάω για την Βάσω Χατζή.Θα ήθελα να αφιερώσουμε ένα τραγουδάκι στη μνήμη της». Με εμφανή συγκίνηση τότε η Χαρα Βέρρα ερμήνευσε στο Fame Story τη μεγάλη επιτυχία της αείμνηστης συναδέλφου της με τίτλο «Για το χατήρι μιας παλιάς αγάπης».

Στη συνέχεια της βραδιάς είχαν την τύχη κοινό και τηλεθεατές να απολαύσουν ένα μοναδικό medley από τον Νίκο Απέργη που ξεσήκωσε το τηλεοπτικό κοινό στο πλατό του Fame Story!

To #famestorygr ήταν για ένα ακόμα live πρώτο trend στο twitter με περισσότερα από 11.100 tweets.

Και αυτή τη φορά πολλές από τις ερμηνείες των σπουδαστών δίχασαν την κριτική επιτροπή. Στο τέλος του ένατου live show, ο Αντώνης Ρέμος ανακοίνωσε την απόφαση της κριτικής επιτροπής να ολοκληρώσει το ταξίδι του στο Fame Story η Μέγκαν.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου