Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Φάρμα – Κι όμως, φοβάται και την σκιά της εντός και εκτός παιχνιδιού: “Έκλαιγα για να μου περάσει ο φόβος”

“Δεν βγάζω τα πόδια έξω για να μην με πιάσει κάποιος κάτω από το κρεβάτι” παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, η παίκτρια στη Φάρμα.

Στον… τάκο βρέθηκε αυτή την εβδομάδα η Κριστίνα Μπάκος στη Φάρμα μια και έμελλε να αντιμετωπίσει την Ελεονώρα Κεσίδου στον αχυρώνα προκειμένου να κερδίσει, ή όχι, την παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης του STAR. Λίγες ώρες πριν μπει στη μάχη, όμως, η γοητευτική διαγωνιζόμενη θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό όλες τις… φοβίες που έχει τόσο εντός όσο και εκτός από τη Φάρμα.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η 39χρονη Make Up Artist εξομολογήθηκε πως «σήμερα ξύπνησα πολύ νωρίς και όλο κοίταγα έξω να δω αν ξημερώνει για να μπορώ να βγω έξω. Φοβάμαι πάρα πολύ εκεί στο σπίτι των μονομάχων, εχθές το βράδυ έκλαιγα για να μου περάσει ο φόβος και, μετά από το κλάμα, κουράστηκα και κοιμήθηκα λίγο».

«Ξύπνησα αρκετές αλλά ήταν πολύ καλύτερο από όσο περίμενα ότι θα είναι. Την μοναξιά την φοβάμαι, δεν κοιμάμαι ποτέ μόνη μου. Στο σπίτι όταν κοιμάμαι στην Αθήνα, κλειδώνω και την πόρτα απ’ έξω και κλειδώνω και την πόρτα του δωματίου. Φοβάμαι πάρα πολύ, δεν ξέρω, δεν μπορώ».

«Φοβάμαι να κοιμηθώ με την πόρτα από την ντουλάπα ανοιχτή. Άμα είμαι μόνη μου και ζεσταίνομαι πάρα πολύ, δεν βγάζω τα πόδια έξω για να μην με πιάσει κάποιος κάτω από το κρεβάτι. Αυτά είναι πολύ παιδικά αλλά τα φοβάμαι, δεν νομίζω ότι θα μου περάσουν ποτέ» πρόσθεσε ακόμα, με… φοβισμένη ειλικρίνεια, η Κριστίνα Μπάκος στη Φάρμα το βράδυ της Πέμπτης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου