Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Απαιτητικά acts, ανατροπές, και συγκίνηση στο 7ο Live του Fame Story, του Νίκο Κοκλώνη

Την αυλαία του 7ου Live άνοιξαν οι σπουδαστές ερμηνεύοντας το εκρηκτικό «I am so excited» και εντυπωσίασαν τόσο το κοινό όσο και την κριτική επιτροπή

Το έβδομο, Fame Story Live στο Star, με τον μοναδικό Νίκο Κοκλώνη, ήταν μια ξεχωριστή βραδιά, με πολλές εκπλήξεις, μεγάλη αγωνία, μελωδίες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, θεαματικά acts και μια αγαπημένη guest. Οι τηλεθεατές, όπως σε κάθε Fame Story Live, αντάλλαξαν σχόλια και απόψεις στο hashtag #famestorygr που έγινε για μια ακόμα φορά πρώτο trend στο twitter για περισσότερες από 9 ώρες με πάνω από 8000 tweets.

Την αυλαία του 7ου Live άνοιξαν οι σπουδαστές ερμηνεύοντας το εκρηκτικό «I am so excited» και εντυπωσίασαν τόσο το κοινό όσο και την κριτική επιτροπή.

Αμέσως μετά, ο Νίκος Κοκλώνης, εισέβαλε στο πλατό και είπε την πρώτη καλησπέρα της βραδιάς, καλωσορίζοντας το κοινό, τους καθηγητές και την κριτική επιτροπή. Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να πει κάποια πράγματα στoυς σπουδαστές πριν ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους: «Θέλω να σας πω ότι αυτό που κάνουμε εδώ, από επιλογή μας είναι μια μουσική Ακαδημία. Ως παραγωγός και παρουσιαστής έχω αποφασίσει να είμαι δίπλα σας. Εδώ δεν μας αρέσει το Βig brother,είμαστε στοFame Story , εδώ κάνουμε μουσική. Καταλαβαίνω ότι είστε κλεισμένοι στο σπίτι και ότι φτάνετε στα όριά σας, θέλω ο ένας να στηρίζει τον άλλον, δεν υπάρχει μέλλον αν δεν κοιτάζουμε το παρελθόν μας. Δεν θέλω να βγάζουμε reality, θέλω σεβασμό από όλους σας. Αυτό είναι το Fame story που αποφασίσαμε να λανσάρουμε!».

O υποψήφιος προς αποχώρηση που κέρδισε την ασυλία του κοινού από την ψηφοφορία της εβδομάδας ήταν ο Δημήτρης. Όπως ανακοίνωσε η διευθύντρια της Ακαδημίας, Ηρώ, το Συμβούλιο των Καθηγητών επέλεξε την Andrew ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση της βραδιάς, μαζί με τον Μάριο και τους δίδυμους Danny και Victor.

Οι σπουδαστές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στη σκηνή και η αγαπημένη παρέα των κριτών, ο Αντώνης Ρέμος, η Ελένη Φουρέιρα, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Light παρακολούθησαν τις εμφανίσεις των παιδιών και έκριναν τις επιδόσεις τους, εκφράζοντας τις παρατηρήσεις τους, τις αντιρρήσεις τους, αλλά και τον θαυμασμό τους για την εξέλιξη των σπουδαστών.

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχθηκε στη σκηνή την εξαιρετική Χριστίνα Μαραγκόζη. Η τραγουδίστρια τις προηγούμενες μέρες είχε επισκεφτεί την Aκαδημία για να δώσει τις συμβουλές της στην Αννα που της ανατέθηκε να ερμηνεύσει την επιτυχία της, Κλείστε τις πόρτες. Η Χριστίνα Μαραγκόζη από τo stage του Fame Story,ανέβασε την διάθεση κοινού και τηλεθεατών, ερμηνεύοντας τραγούδια, που αποτέλεσαν σταθμό στην καλλιτεχνική της πορεία!

Το κοινό, μέσω της ψήφου του, στο τέλος της βραδιάς χάρισε την ασυλία στην Andrew, με τους κριτές να καλούνται να πάρουν μια πολύ δύσκολη απόφαση, επιλέγοντας ποιος θα παραμείνει στην Ακαδημία.

Το ταξίδι του Fame Story ολοκληρώθηκε για τον Μάριο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου