Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Fame Story – Κοκλώνης: “Εδώ δεν μας αρέσει το Big Brother. Δεν με νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης”

Ποιος σώθηκε και ποιος πήρε τη θέση του στη διαδικασία αποχώρησης;

Εκρηκτική η έναρξη του 7ου Fame Story Live χάρη στους σπουδαστές της Ακαδημίας που ανέβηκαν στο stage τραγουδώντας το all time classic I’m so excited.

Τα ταλέντα του σόου άνοιξαν τη βραδιά όπως κάθε βράδυ Παρασκευής με χαμόγελο και διάθεση να καταπλήξουν κριτές και κοινό.

Ο Νίκος Κοκλώνης ανέβηκε στη σκηνή για την πρώτη καλησπέρα της βραδιάς και το μάτι του έπεσε πάνω στη «διαστημική» εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα την οποία και αποθέωσε.

 

Ορμώμενος από τους έντονους καβγάδες που ταρακούνησαν γερά αυτή τη βδομάδα την ακαδημία ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα με τους μαθητές.

Όσα είπε ο Νίκος Κοκλώνης

«Αυτό που κάνουμε εδώ είναι μία μουσική ακαδημία. Εδώ δεν μας αρέσει το Big Brother, είμαστε στο Fame Story. Κατανοώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο… Έχετε τον εγκλεισμό, να ανταπεξέλθετε στα μαθήματα και φτάνετε στα όριά σας. Θέλω να στηρίζετε ο ένας τον άλλον, εμείς είμαστε εδώ να σας προστατεύουμε. Θα τα πούμε και κατά τη διάρκεια του σόου. Δεν υπάρχει μέλλον αν δεν ξέρουμε το παρελθόν μας. Αυτό είναι το Fame Story που αποφασίσαμε να λανσάρουμε και όχι το παλιό!».

«Θέλω ο ένας να στηρίζει τον άλλο κι ας μην βγάζουμε ριάλιτι , δεν με νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης, με νοιάζετε εσείς».

Χωρίς άλλες καθυστερήσεις πήρε θέση για να ανακοινώσει το όνομα του διαγωνιζόμενου που αποφάσισε το κοινό να σώσει στην πρώτη φάση της διαδικασίας αποχώρησης.

Αυτός που εξαιρέθηκε από τη διαδικασία αποχώρησης ήταν ο Δημήτρης και τη θέση του πήρε η Andrew.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου