Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

“Φάρμα”: Ράκος οι παίκτες στο έπαθλο επικοινωνίας – “Μπαμπά, είσαι ο λεβέντης μου, σ’ αγαπώ πολύ μπαμπά”

Στο χθεσινό επεισόδιο το κλίμα ήταν αρκετά φορτισμένο συναισθηματικά με το έπαθλο επικοινωνίας

Στο επεισόδιο της “Φάρμας” είδαμε νικητές στον αγώνα επάθλου τους Γαλάζιους και το έπαθλό τους εκτός από φαγητό ήταν και επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους.

Οι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν για ελάχιστα λεπτά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και όπως ήταν φυσικό δεν έλειψαν τα δάκρυα και τα λόγια αγάπης.

Από τις πλέον συγκινητικές στιγμές ήταν όταν ο Γιώργος Γιαννακίδης συνομίλησε με τον πατέρα, τη σύζυγο και τα παιδιά του, ο οποίος δυσκολεύτηκα να συγκρατήσει τα δάκρυά του μπροστά στην κάμερα.

 

Το φορτισμένο συναισθηματικά έπαθλο επικοινωνίας

“Μπαμπά, είσαι ο λεβέντης μου. Σ’ αγαπώ πολύ μπαμπά. Σας αγαπώ πολύ, να έχετε ένα όμορφο βράδυ. Από χαρά κλαίω… από πολλή χαρά” είπε συγκινημένος, ευχαριστώντας την παραγωγή για αυτό το τηλεφώνημα.

 

Δείτε επίσης: “H Φάρμα”: Έμεινε άναυδος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τις κατηγορίες κακοποίησης

 

Σειρά είχε ο Αλέξανδρος Τέλλιος, που στην επικοινωνία με την κοπέλα του “λύγισε”, με την ίδια να του ζητά να μείνει δυνατός μέχρι τέλος στη Φάρμα.

“Πρέπει να κλείσω, σ’ αγαπώ. Η Καρλίνα είναι το άλλο μου μισό, είναι ο άνθρωπός μου και είναι μαζί με την οικογένειά μου ό,τι πιο σημαντικό έχω” δήλωσε στη συνέχεια.

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν και η Κριστίνα, όταν τηλεφώνησε στον σύντροφό της. Η νεαρή παίκτρια δεν κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και ξέσπασε σε κλάματα ακούγοντας τα υποστηρικτικά του λόγια.

“Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ” του είπε η Κριστίνα κατά το έπαθλο επικοινωνίας στη Φάρμα.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου