Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Φάρμα: Ποια ομάδα θα στερηθεί την επικοινωνία με τους δικούς της ανθρώπους;

Η Φάρμα, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στο Star

ΦΑΡΜΑ

Η γαλάζια ομάδα έχασε την 1η Δοκιμασία Ασυλίας στη Φάρμα και η Έλενα Καραμβάση αποφάσισε να ορίσει τον πρώτο μονομάχο με έναν ανορθόδοξο τρόπο. Συγκεκριμένα, αποφάσισε ότι δεν θέλει να κατέβει πάλι γυναίκα στον στίβο της μάχης και γι’ αυτό πρότεινε να γίνει κλήρωση ανάμεσα στα αγόρια της ομάδας.

Η τύχη αυτή τη φορά δεν φάνηκε να ευνοεί τον Βάιο Κόκκινο. Τόσο ο ίδιος, όσο και οι περισσότεροι από την ομάδα, δεν φάνηκαν ευχαριστημένοι με τους όρους υπό τους οποίους διεξάχθηκε η κλήρωση.

Το πρωί βρίσκει την πράσινη ομάδα με χαλασμένο ξυπνητήρι, αλλά ο Νίκος Παρλάντζας φροντίζει να ξυπνήσουν όλοι με αυτοσχέδια μέσα. Τα πρωινά ξυπνήματα στη γαλάζια ομάδα τα αναλαμβάνει ο Γιώργος Γιαννακίδης.

Στον στάβλο, ο Βάιος ενημερώνει τη Νάσια Ευαγγελάτου για όσα συνέβησαν στο χθεσινό συμβούλιο, αλλά και για το πως κατέληξε να είναι ο πρώτος μονομάχος. Ο επιστάτης, Μάνθος Πισιμίσης, καταφθάνει στη «Φάρμα» με γεμάτα χέρια και δίνει μια νέα αποστολή στους παίκτες: να φτιάξουν πίκλες!

Οι δύο ομάδες φαίνεται να ενθουσιάζονται περισσότερο με τα υλικά, που τους φέρνει, παρά με τις πίκλες. Στη γαλάζια ομάδα οι εντάσεις δεν σταματούν, αφού ο τρόπος που έχουν μοιράσει τις εργασίες δεν φαίνεται να λειτουργεί και κάποιοι αναλαμβάνουν περισσότερα, από αυτά που τους αναλογούν.

Ο Γιώργος Τσάμης διαφωνεί με τον Αλέξανδρο Τέλλιο αρχικά για το vegan ρόφημα σοκολάτας και στη συνέχεια για το πόσα άτομα πρέπει να είναι στην κουζίνα, κατά τη διαδικασία παρασκευής πίκλας. Η Έλενα κοιμάται, ενώ οι άλλοι κάνουν δουλειές, γεγονός που δεν περνάει ασχολίαστο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενημερώνει τους παίκτες ότι αυτή τη φορά δεν θα έχουν Δοκιμασία Επάθλου αλλά… Δοκιμασία Επάθλων! «Κορμός ισορροπίας», «Τσεκούρια και στόχος», «Τα πέταλα», «Ο ζυγός», «Κορμοί και Πριόνια», είναι οι ονομασίες των σημερινών δοκιμασιών. Κάθε δοκιμασία, που θα κερδίζουν οι ομάδες, θα τους δίνει και ένα σημαντικό έπαθλο.

Το μεγαλύτερο έπαθλο, όμως, για την ομάδα που θα καταφέρει να πάρει τις περισσότερες νίκες, είναι αυτό της Επικοινωνίας. Και οι δύο ομάδες παλεύουν να το κερδίσουν με νύχια και με δόντια.

Σε κάποιους θα στοιχίσει πολύ η ήττα, αφού συνεπάγεται ότι δεν θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους. Πως θα διαχειριστούν, αυτή τη φορά, τα έπαθλα, που θα κερδίσουν; Θέλουν όλοι να τα μοιραστούν ή υπάρχουν και κάποιοι που διαφωνούν με το ανταλλακτικό εμπόριο, μεταξύ σκηνής και σπιτιού;

Φάρμα, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στο Star.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου