Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

My Style Rocks: Αποχώρησε από το πλατό ο Σκουλός – “Γελάς όταν ένα κορίτσι κλαίει;”

Εκνευρίστηκε ο κριτής με την συμπεριφορά των «παλιών» στη νέα παίκτρια

Δεν έλειπαν οι εντάσεις και τα κλάματα για άλλη μια φορά στο My Style Rocks, με τον Δημήτρη Σκουλό να φτάνει στα όριά του και να αποχωρεί από το πλατό.

Η είσοδος της Βασιλειάννας φαίνεται πως έχει φέρει αναταραχές, με τις παλιές να βρίσκονται εναντίον της με τον οποιονδήποτε τρόπο.

Τι συνέβη;

Ο κριτής τοποθετήθηκε επί του θέματος και έδειξε έντονα την ενόχλησή του όταν η νέα παίκτρια έβαλε τα κλάματα και οι συμπαίκτριές της γελούσαν!

Δημήτρης Σκουλός: «Αντέχουμε; Σίγουρα; Γιατί η υποδοχή δεν έχει μέχρι τώρα πολύ καλά. Θεωρώ πολύ προσβλητικό όταν τα κορίτσια σου βάζουν ένα. Δεν με πειράζει το ένα για την εμφάνιση, αλλά το ένα και η συμπεριφορά τους. Ένα με πολλά γελάκια, πολλές ματιές γεμάτες νόημα μεταξύ τους. Και βλέπω μια ομάδα 9 κοριτσιών εντός ενός. Και εγώ σαν Δημήτρης θα πάρω το μέρος του ενός. Το θεωρώ άδικο! Καταρχάς, τώρα κλαις γιατί; Θεωρείς αδικία; Ένα κύμα οργής απέναντί σου;».

Βασιλειάννα: «Δεν είμαι εγωίστρια και είπα θα πάω ότι θα πέφτουν βροχή. Είχα κάποιες δυσκολίες μέχρι να φέρω κάποια outfits. Θεωρώ ότι με φοβούνται! Είναι ωραίο να εμφανίζεσαι με τη διαφάνεια και το εσώρουχό σου! Είμαι και επαγγελματίας!».

Δημήτρης Σκουλός: «Όταν ένα κορίτσι έχει δίκιο ή άδικο, συμφωνείτε είτε όχι, εσύ διακόπτεις και η Διονυσία γελάει. Το θεωρείτε ωραίο; Γελάς όταν ένα κορίτσι κλαίει;».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου