Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Fame Story: Άφωνοι οι παίκτες! Η Μαίρη Συνατσάκη εισβάλλει στην Ακαδημία

Όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο

Στο σημερινό επεισόδιο (Τρίτη 31/10) οι σπουδαστές κάνουν πρόβα τα τραγούδια, που θα ερμηνεύσουν στο 6ο Fame Story Live την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, με τη Στεφανία Ρίζου και τον Νικόλα Ραπτάκη.

Η Ελεάννα Rielle δυσανασχετεί με το κομμάτι που της έχει δοθεί, καθώς πιστεύει ότι δε της ταιριάζει.

Η Μαρία Σολωμού μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story για το μάθημα της Θεατρικής Έκφρασης. Αυτή τη φορά ζητάει από τους σπουδαστές να κάνουν «παντομίμα» το τραγούδι τους και να καταφέρουν να βγάλουν συναίσθημα, χωρίς τη βοήθεια των στίχων.

Ο Γιώργος Θεοφάνους έρχεται στην Ακαδημία για να συζητήσει με τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, την Αριστέα Αλεξανδράκη, τη Megan Alcandara και τον Στράτο Τζώρτζη. Επίσης, ο Γιώργος Θεοφάνους κάνει μια συζήτηση με τον Γιάννη Στεφανίδη για όσα ειπώθηκαν στο Live και του του λέει ότι ο χαρακτήρας του δεν του αρέσει γιατί είναι πάρα πολύ απότομος.

Ο Τίτος Λαχανάς εμψυχώνει τη Megan, την οποία έχει κυριεύσει το άγχος επειδή είναι υποψήφια. Ιδιαίτερα αγχωμένη είναι και η Αριστέα όχι τόσο επειδή είναι υποψήφια αλλά επειδή έχει έρθει η ώρα για την περιποίηση των σπουδαστών και την αλλαγή της εμφάνισής τους. Ανησυχεί για το αν θα της κόψουν τα μαλλιά.

Ο Fipster έρχεται στην Ακαδημία μαζί με μια ξεχωριστή καλεσμένη, τη Μαίρη Συνατσάκη. Στο μάθημα, που ακολουθεί, σχολιάζουν το πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα αρνητικά σχόλια στα social media.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου