Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Fame Story: Τα «πάνω – κάτω» στο 3ο live! Η μεγάλη ανατροπή και η άφιξη Θεοφάνους

Τι ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης;

Με ανατροπές ξεκίνησε το 3ο live του Fame Story!

Πρώτη από όλες οι άφιξη του Γιώργου Θεοφάνους που είναι το νέο μέλος της οικογένειας του Fame Story όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης καλωσορίζοντάς τον στο σόου!

«Μουσικό σόου χωρίς Γιώργο Θεοφάνους δεν γίνεται!» είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαι εδώ για τα παιδιά, για κανέναν άλλο» δήλωσε ο γνωστός συνθέτης.

Αγωνία είχε η έναρξη του Fame Story για τους 3 υποψηφίους προς αποχώρηση που περίμεναν να ακούσουν ποιος σώζεται τελικά από την ψηφοφορία του κοινού.

Άννα, Τίτος και Αριστέα είχαν τις πιο αδύναμες εμφανίσεις της προηγούμενης εβδομάδας και ήταν οι τρεις που έστειλαν οι κριτές στον τάκο.

Όμως, μέσα από την ψηφοφορία που έτρεχε όλη την εβδομάδα οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να σώσουν τον αγαπημένο τους παίκτη ή την αγαπημένη τους παίκτρια.

Αλλά επειδή απρόοπτα συμβαίνουν υπήρξαν αλλαγές της τελευταίας στιγμής!

Ο Νίκος Κοκλώνης εξήγησε ότι ένα πρόβλημα υγείας κράτησε Αριστέα και Στράτο στο σπίτι με αποτέλεσμα να αλλάξουν λίγο οι κανόνες της βραδιάς.

Εκείνος που σώθηκε ήταν ο Τίτος που φαίνεται πως έχει κερδίσει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κοινού καθώς για δεύτερη φορά βγαίνει ο προστατευόμενός τους.

Όσο για το ποιος πήρε τη θέση του οι καθηγητές της Ακαδημίας αποφάσισαν πως αυτός είναι ο Δημήτρης Σόφης γιατί δεν έδειξε το απαραίτητο ενδιαφέρον μέσα στην εβδομάδα.

Και last but not least οι κριτές δεν θα επιλέξουν ποιος θα αποχωρήσει αλλά το κοινό θα κρίνει ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει από το μουσικό ριάλιτι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου