Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Φάρμα: “Ο Γιαννούλας δεν κατάλαβε γιατί έγινε το νταβαντούρι”

Ο Χρήστος Μέξης «γείωσε» τον αρχηγό της γαλάζιας ομάδας

Τεταμένες είναι οι σχέσεις των παικτών στη Φάρμα, με τον έντονο τσακωμό του Γιώργου και του Χρήστου να είναι στο επίκεντρο.

Μόνο που πέραν όλων, το γεγονός ότι ο Γιαννούλας έχει καλές σχέσεις με τους πράσινους έχει φέρει δυσαρέσκεια στην ομάδα του.

«Στον στάβλο έχουν μπει διόδια. Ο Γιαννούλας δεν κατάλαβε καν χθες γιατί έγινε όλο το νταβαντούρι. Είναι σε άλλο κόσμο, δεν ήθελε να το καταλάβει ή δεν τον συνέφερε να το καταλάβει, γιατί από την άλλη ομάδα παίρνει κανά μπισκότο, κανά κρακεράκι… Θέλει να τα έχει καλά με εκεί. Δεν έχει καταλάβει πού έχει μπλέξει» είπε ο Χρήστος Μεξής.

Και συνέχισε: «Εκείνη την ώρα ήθελες να πεις κάτι στον Γιώργο; Kάτσε ρε φίλε δεν κολλάει αυτό. Ήρθες να ακούσεις τι λέμε. Πονηριές ξέρω να κάνω κι εγώ απλά δεν τις κάνω.

Μερικοί παίκτες της άλλης ομάδας προσπαθούν να έρθουν κοντά με παίκτες της δικής μου ομάδας, που είναι σε θέση τώρα που παίρνουν αποφάσεις.

Μαγκιά τους κι αυτών των παιδιών, αφού έχουν τα εργαλεία και μπορούν να τα παίξουν μαριονέτες ας το κάνουν. Εγώ δε θα κάτσω να γίνω μαριονέτα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου