Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

My Style Rocks: Τα δάκρυα της Χριστίνας για τους γονείς της και η συγκίνηση των Καραβάτου-Χατζηπαντελή

Μεγάλη συναισθηματική φόρτιση στο πλατό του My Style Rocks

My Style Rocks: Η Χριστίνα Μπίτα σήμερα έκανε αναφορά στους γονείς της που ζουν μακριά της και συγκεκριμένα στην Αλβανία.

Συγκεκριμένα, όταν εμφανίστηκε ενώπιον των συμπαικτριών της και της κριτικής επιτροπής στο My Style Rocks για να παρουσιάσει το outfit της είπε ότι ντύθηκε έτσι για να πάει με τους γονείς της σε εστιατόριο.

Όταν συνέχισε αναφέροντας όλα όσα κάνουν μαζί κάθε φορά που οι γονείς της, οι οποίοι της λείπουν πολύ, έρχονται στην Ελλάδα για να τη δουν.

H συγκίνηση της Χριστίνας στο My Style Rocks και τα δάκρυα της Καραβάτου και της Χατζηπαντελή

Η Χριστίνα έβαλε τα κλάματα όταν θυμήθηκε πόσο ωραία περνούν όταν έχει κοντά της τους γονείς της, τονίζοντας πως του μπαμπά της τής αρέσει πολύ να πηγαίνουν στην Ακρόπολη.

Η Κατερίνα Καραβάτου η οποία έχει χάσει και τους δύο γονείς της, της τόνισε συγκινημένη ότι τουλάχιστον εκείνη είναι τυχερή που έχει εν ζωή τους ανθρώπους που αγαπά.

Η ατμόσφαιρα έγινε ακόμα πιο φορτισμένη συγκινησιακά όταν η Σοφία Χατζηπαντελή κλήθηκε να σχολιάσει την εμφάνιση της Χριστίνας. Τότε ήταν που έβαλε και η Σοφία τα κλάματα, λέγοντας με σπασμένη φωνή πως είναι τυχερή που μερικές φορές καταφέρνει να έχει κοντά της τους γονείς της.







Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου