Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Fame Story: Το 2ο live τα είχε όλα! Συγκινήσεις, ανατροπές, διαφωνίες και την πρώτη αποχώρηση

Fame Story: Το μοναδικό live show το βράδυ της Παρασκευής τρένταρε στο X με πάνω από 6.000 σχόλια!

Η μουσική ακαδημία άνοιξε και το παιχνίδι για τους σπουδαστές ξεκίνησε! Το δεύτερο live του Fame Story ολοκληρώθηκε νωρίς τα ξημερώματα του Σαββάτου με μία αποχώρηση, ωστόσο η βραδιά ήταν συναρπαστική τόσο για τους σπουδαστές, όσο και για το τηλεοπτικό κοινό.

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα φρέσκο πρόγραμμα με νέες φωνές και φυσικά την αγαπημένη κριτική επιτροπή, η οποία πολλές φορές ήρθε σε σύγκρουση!

Οι 18 σπουδαστές του Fame Story πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις μπροστά στον Αντώνη Ρέμο, την Ελένη Φουρέιρα, τον Light και τον Γιώργο Αρσενάκο και άκουσαν τις κριτικές τους, με κάποιους από αυτούς να διχάζουν την επιτροπή, με τους τέσσερις να μη διστάζουν να διαφωνήσουν μεταξύ τους, όπως για παράδειγμα ο Αντώνης Ρέμος με την υπόλοιπη τριάδα στην εμφάνιση του Σωτήρη.

Την ίδια στιγμή, ο υπέρλαμπρος Νίκος Κοκλώνης, πάντα στο πλευρό των παικτών και παίρνοντας το μέρος τους, προσπαθούσε να λειτουργήσει πυροσβεστικά και να ηρεμήσει τα πνεύματα, ενώ άλλες φορές προσπαθούσε να δικαιολογήσει τους διαγωνιζόμενους, αλλά και να προβάλλει ιδιαίτερα κομμάτια της ζωής τους, ή της προσωπικότητάς τους για να συγκινήσει και τους κριτές, όπως συγκίνησαν και τον ίδιο.

Το Fame Story δεν έφυγε από την πρώτη δεκάδα των trend στο X με πάνω από 6.000 σχόλια, ενώ στη ζώνη μετάδοσής του, έφερε το Star στην πρώτη θέση της τηλεθέασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε το αντρικό κοινό (25-44), όπου σημείωσε 17,8%!

Στο τέλος της βραδιάς, πραγματοποιήθηκε η πρώτο αποχώρηση με τους κριτές να είναι αμείλικτοι στην απόφασή τους. Η Σαββίνα έζησε το όνειρο για μία μόνο εβδομάδα, καθώς ήταν εκείνη που δεν πήρε το εισιτήριο για ακόμα μία εβδομάδα στη μουσική ακαδημία.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου