Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Αναχώρησαν οι παίκτες για τον Άγιο Δομίνικο και το “Celebrity”

Επιβεβαιώθηκε η «ΟΝ time» για Λίλη και Αλεξανδράκη

ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙ ΡΙΑΛΙΤΙ ΣΚΑΙ

Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν τα τηλεοπτικά συνεργεία για να καλύψουν την αναχώρηση των παικτών του νέου παιχνιδιού του ΣΚΑΪ «I am a celebrity get me out of here».

Ανάμεσα στους παίκτες που εντόπισαν οι κάμερες να αναχωρούν ήταν ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Μαρία Καλάβρια, η Ιωάννα Λίλη, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά η «ON time», η Εμιλία Βόντος, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ο Πάνος Καλίδης, η Αγγελική Ηλιάδη, ο Bo, η Στέλλα Γεωργιάδου και ο Τάσος Ξιαρχό.

 

Δείτε επίσης: Η Ραχήλ Μακρή για την απόφασή της να πάει στο “I’ m a celebrity get me out of here”

 

Ορισμένοι αναφέρθηκαν στην εμπειρία που πρόκειται να ζήσουν, ενώ άλλοι απέφυγαν ευγενικά τις κάμερες.

Ο Γιώργος Λιανός, που θα παρουσιάσει το παιχνίδι, είπε χαρακτηριστικά:

«Να σας πω την αλήθεια. Το κάστινγκ δεν μου το έλεγαν κι εμέ- να. Είχα μάθει για 4-5 παίκτες και μέχρι εκεί. Και τους είδα σήμερα μαζεμένους στο γκισέ. Έπαθα ένα σοκ. Κατάφερα να φέρω τον Νίκο Βαμβακούλα. Είναι ένα πρότζεκτ που θεωρώ ότι πρέπει να έχει και το αντίστοιχο οικονομικό κίνη- τρο. Εν μέρει θα συμφωνήσω σε αυτό. Υπήρχε μια καλή αρχή με έναν ικανοποιητικό αριθμό παικτών, αλλά θα ήταν σίγουρα πολλά τα “όχι” γιατί πρέπει να έρθεις… Ήμασταν ειλικρινείς για το τι θα αντιμετωπίσουν».

 

Δείτε επίσης: Το χιουμοριστικό τρέιλερ του “I’ m a celebrity get me out of here”

 

Όσον αφορά τα γυρίσματα, βάσει προγραμματισμού, αυτά θα διαρκέσουν 45 ημέρες. Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα θα έχουν βέβαια ενεργό ρόλο θα βρίσκονται σε μια εξέδρα και θα παρακολουθούν τα παιχνίδια-αγωνίσματα, ενώ ενίοτε θα παρεμβαίνουν και θα κατεβαίνουν από την εξέδρα στην… αρένα. Τα παιχνίδια χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: Τα ανατριχιαστικά, του γέλιου-ψυχαγωγίας και φυσικά της αδρεναλίνης. Να σημειωθεί ότι θα υπάρχει αποχώρηση κάθε εβδομάδα.

 

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ONTime” στις 29/9/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου