Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

My Style Rocks: «Τέτοιο στριμμένο ύφος δεν έχω ξαναδεί»

Ακόμα δεν ξεκίνησε το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ και η ατμόσφαιρα μύρισε μπαρούτι καθώς οι παίκτριες έχουν έρθει με άγριες διαθέσεις

Πολλά τα μέτωπα που έχουν ανοίξει ακόμα καλά καλά δεν ξεκίνησε το My Style Rocks και η ατμόσφαιρα μυρίζει καθημερινά μπαρούτι στο ριάλιτι μόδας.

Καβγάδες, κλάματα, ειρωνείες και φαρμακερές ατάκες μονοπωλούν το ενδιαφέρον αφήνοντας τη μόδα σε δεύτερη προτεραιότητα.

Στα highlights του νέου επεισοδίου ξεχωρίσαμε τη Σοφία Χατζηπαντελή και το «ξεγύμνωμα» που έκανε στη Μορτασία για την κρυφή ατζέντα που έχει στις ψηφοφορίες…

«Πάντα πριν βάλεις τον βαθμό σου λες “έκανα λάθος”. Αν δεν είναι λάθος να φτιάχνεις το λάθος πριν από τη βαθμολογία. Κάθε φορά αγάπη μου. Δεν σε πιστεύω, βάζεις πιο χαμηλούς βαθμούς για άλλο λόγο» της είπε.




Η αμήχανη στιγμή της μέρας

Έκλαιγα ή γελούσε η Νίκη μπροστά στους κριτές;

Αυτή την απορία είχαν και οι ίδιοι βλέποντας την παίκτρια να «λυγίζει» μπροστά τους λόγω των σχολίων που άκουσε νωρίτερα.

«Τέτοιο στριμμένο ύφος δεν έχω ξαναδεί»

Για mystic yacht πάρτι το έβαλε η Ντένη και η αμφίεσή της σίγουρα δεν εντυπωσίασε τη Χριστίνα.

Μετά τον άσο που της έβαλε δε πήρε και ταιριαστή γκριμάτσα γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από την Ντένη και το σχολίασε:

«Τέτοιο στριμμένο ύφος δεν έχω ξαναδεί» είπε με τη Χριστίνα να παίρνει τον λόγο.

«Σας έχω πει μην μου φέρνετε θέματα από house, electro, house-progressive, techno, γιατί μου σηκώνεται η τρίχα. Δεν μου ταιριάζει ούτε για τη μουσική του Solomon ούτε για το σκάφος».




Πυροσβέστης ο Στέλιος Κουδουνάρης
Και το πράγμα κορυφώθηκε με τον χαμό που έγινε λίγο μετά την πασαρέλα της Χριστίνας, με τις Γεωργία και Αμάντα να τη «σταυρώνουν».
Ξεκινώντας από τη βαθμολογία στο look που έφερε η Χριστίνα αυτή κινήθηκε στα ύψη και στα βάθη… Αρκετά 3άρια αλλά και αρκετές οι μονάδες και τα 2άρια με τη Γεωργία να παίρνει πρώτη τον λόγο να δώσει εξηγήσεις.

Φυσικά η Χριστίνα δεν κατάπιε αμάσητο το feedback και έφερε ενστάσεις με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι και ακόμη περισσότερο όταν στο beef πήρε μέρος και η Αμάντα.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ανέλαβε χρέη πυροσβέστη ζητώντας από τις πάικτριες να ηρεμήσουν.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου