Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

My Style Rocks: Χαμός με το κράξιμο στη Χριστίνα και αυτή «αχάμπαρη» – «Άλλα ντ΄άλλων»

Άκουσε τα εξ αμάξης αλλά δεν ίδρωσε το αυτί της ούτε λεπτό

Στα γενέθλια του πρώην της που θα γίνουν σε σκάφος στη Σχοινούσα πήγε η Χριστίνα και το look της δίχασε τις συμπαίκτριές της προκαλώντας πικρές ατάκες και μούτρα στο My Style Rocks.

Οι μονάδες και τα δυάρια έπεσαν σωρηδόν.

Η Ντένη αποδόμησε το look λέγοντας πως τίποτα από ό,τι φόρεσε η Χριστίνα δεν ταίριαζε με τα υπόλοιπα κομμάτια του outfit και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν.

«Είναι πολύ δύσκολο να βάλω 1. Μου αρέσουν όλ ατα ρούχα που φοράς και τα αξεσουάρ, τα παπούτσια, το τσαντάκι, τα γυαλιά, το πουκάμισο εκπληκτικό αλλά δεν ταιριάζει στο δικό μου μάτι τίποτα αναμεταξύ τους. Εκτός ότι είσαι εκτός κόνσεπτ, έτσι στη Σχοινούσα δεν πας. Το μαντήλι δεν μου αρέσει καθόλου».

«Θα περίμενα το 1 από κάποια άλλη κοπέλα που έχει κάνει τεράστια προσπάθεια θα το δεχόμουν από εσένα με τέτοιο ντύσιμο και μηδέν προσπάθεια συγγνώμη Ντένη μου. Από εδώ μπαίνει από εκεί βγαίνει. Άλλα ντ΄άλλων είναι αυτά που λες».



Φυσικά βέβαια δεν ήταν η μόνη αψιμαχία της ημέρας. Πιστό στις παραδόσεις του το My Style Rocks χάρισε και άλλες όπως αυτή της Αμάντας με τη Χριστίνα.

Ούτε στην Αμάντα άρεσε ιδιαίτερα η εμφάνισή της και το ανέλυσε

«Το παπούτσι καταπληκτικό, η καπελαδούρα αρέσει, την τσάντα, την πασμίνα τη θεωρώ μίζερη. Το παντελόνι και το πουκάμισο μου αρέσει αλλά το παντελόνι είναι πολύ μακρινό, θα σου λερωθεί. Έχεις πολύ ωραίο σώμα αλλά το παντελόνι με το πουκάμισο κάνει μία ακαταστασία. Θα φοράς ένα κορσεδάκι για να είναι ίσιο. Αν κοιταχτείς θα σου κάνει μία κοιλιά που δεν την έχεις».

«Κορσέ το καλοκαίρι στο σκάφος; Το ακούσαμε και αυτό αλλά μεόλα αυτά που ακούμε δεν είναι τρελό. Η κοιλιά μου είναι τόσο flat που ό,τι και να βάλω πάλι δεν θα έχω κοιλιά».

«Λες τα δικά σου, δεν ακούς αυτό που σου λέω» τόνισε απηυδισμένη η Αμάντα.



Εκτός από καβγάδες είχαμε όμως και κλάματα με τη Γεωργία να ξεσπά για τη σκληρή κριτική που άκουσε για το look της το οποίο ταίριαξε με το κόνσεπτ ότι πηγαίνει σε έκθεση ζωγραφικής.

Η Χριστίνα έκανε αρκετά σαφές το point ότι η Γεωργία ντύθηκε πιο glamorous από ό,τι θα έπρεπε για την περίσταση φορώντας τα γυαλιά ηλίου της για να μην… τυφλωθεί.

Η δε Αμάντα επενέβη συμφωνώντας με τη Χριστίνα ενώ επέπληξε την παίκτρια για το απαξιωτικό της ύφος απέναντι στα όσα άκουγε.

«Μην παίρνεις αυτό το ύφος… θα τρελαθώ. Μάθε να ακούς!» της είπε.

«Σίγουρα κάνω προσπάθεια και θεωρώ ότι οι συμπαίκτριές μου δεν το αντιλαμβάνονται. Θα ήθελα να μην είναι σκληρές» είπε η Γεωργία στους κριτές με τον Στέλιο Κουδουνάρη να τη συμβουλεύει να μην επηρεάζεται τόσο εύκολα.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου