Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«I’m a celebrity… Get me ouf of here»: Με πρόσωπο έκπληξη στο πλευρό του ο Γιώργος Λιανός;

Το νέο ριάλιτι, «I’m a celebrity… Get me out of here», που θα βγει στον αέρα τον Σεπτέμβριο, θα περιλαμβάνει ντουέτο παρουσιαστών.

Ο πρώτος είναι ο Γιώργος Λιανός, που έδωσε ήδη τα χέρια με το κανάλι και την Acun Medya, και αυτό που εκκρεμεί είναι το πρόσωπο που θα σταθεί δίπλα του. Το θέμα συζητήθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στο κανάλι του Φαλήρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Real Life”, το όνομα που έπεσε στο τραπέζι και φέρεται να συγκεντρώνει πολλές θετικές εισηγήσεις είναι αυτό του Φάνη Λαμπρόπουλου. Για την επιλογή του παρτενέρ του στο “I’m a celebrity… Get me out of here”, το κανάλι ζήτησε και τη γνώμη του Γιώργου Λιανού, ο οποίος είναι πολύ υπέρ του Φάνη Λαμπρόπουλου.

Η πρώτη κρούση του ΣΚΑΪ στον δημοφιλή ραδιοφωνικό παραγωγό έγινε και τις επόμενες ημέρες θα γίνουν πιο αναλυτικές συζητήσεις. Οι τελικές αποφάσεις θα πρέπει να ληφθούν πολύ σύντομα, καθώς τα γυρίσματα του ριάλιτι ξεκινούν μέσα στον μήνα. Μάλιστα, η ομάδα παραγωγής θα αναχωρήσει για τον Αγιο Δομίνικο στις 20 Αυγούστου, ενώ θα ακολουθήσει λίγες ημέρες αργότερα ο Γιώργος Λιανός μαζί με τον τηλεοπτικό του παρτενέρ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου