Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Σάκης Κατσούλης: Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη

Ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στην Παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική»

Ο Σάκης Κατσούλης, επιχειρηματίας και πρώην αθλητής, κατεβαίνει υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Δυτικό Τομέα, με την Παράταξη του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, «Νέα Αρχή για την Αττική».

Ο Περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική» Γ. Πατούλης, ανακοίνωσε τη συμμετοχή του ως υποψηφιος Περιφερειακού Συμβούλου Δυτικού Τομέα, στην Παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική».

Ο Σάκης Κατσούλης, έχει τελειώσει το τμήμα Φυσικοθεραπείας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (π. ΤΕΙ Αθηνών) και ασχολήθηκε επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, για 13 χρόνια από τη θέση του τερματοφύλακα, σε μεγάλες ελληνικές ομάδες. Έχει αναδειχθεί δύο φορές νικητής του ριάλιτι επιβίωσης, «Survivor», ενώ διατηρεί τη δική του επιχείρηση στο Περιστέρι.

Ο Γ. Πατούλης, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, τον καλωσόρισε, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή στην παράταξη, ανθρώπων νέων και ενεργών, που θέλουν να δουν τον τόπο τους να εξελίσσεται και να αλλάζει προς το καλύτερο.

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην οικογένεια της Νέας Αρχής έναν δραστήριο και εργατικό υποψήφιο που διαθέτει ισχυρή θέληση να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στον τόπο και στο χώρο της Αυτοδιοίκησης. Καλωσορίζω και πάλι τον Σάκη Κατσούλη στην Παράταξη τα Νέας Αρχής και του εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα, για μια καλύτερη Αττική, πρότυπο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη», δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης.

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Σάκης Κατσούλης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19/11/1990. Μεγάλωσε στο Αλιβέρι Ευβοίας αφού εκεί δραστηριοποιούνταν οι γονείς του. Στα 18 του έρχεται την Αθήνα, φοιτά στα ΤΕΙ Αθηνών, όπου σπουδάζει φυσικοθεραπευτής. Παράλληλα ασχολείτο επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο για 13 χρόνια στην θέση του τερματοφύλακα σε πολλές ομάδες (Απόλλων Αθηνών, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Προοδευτική, Ολυμπιακός Βόλου, Εθνικός Πειραιώς και Ασπρόπυργος).

Το 2018 ανοίγει την δική του επιχείρηση στο Περιστέρι (ένδυση και υπόδηση), το 2021 συνεχίζει με ένα κέντρο ομορφιάς και το 2022 ξεκινά τον δικό του χώρο εστίασης. Έχει αναδειχθεί δύο φορές νικητής του ριάλιτι επιβίωσης, «Survivor».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου