Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Fame Story: Αυτά είναι τα υποψήφια ονόματα για τις θέσεις των κόουτς

Ποιοι φέρεται ότι πραγματοποίησαν ραντεβού με την εταιρεία παραγωγής

Το Fame Story επιστρέφει και οι προετοιμασίες για το άνοιγμα της πιο διάσημης μουσικής ακαδημίας έχει ξεκινήσει από νωρίς!

Αγόρια και κορίτσια με μοναδική φωνή και με πάθος για το τραγούδι, βάζουν στόχο να γίνουν τα επόμενα μουσικά είδωλα, ακολουθώντας ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα από κορυφαίους καθηγητές στη φωνητική, την ερμηνεία, την κινησιολογία, το χορό και την έκφραση επάνω στη σκηνή.

Η εκπαίδευση θα εμπλουτιστεί με πρόσθετα ενισχυτικά μαθήματα, που θα βοηθήσουν τόσο στη συνολική εμφάνιση όσο και στη διαμόρφωση της προσωπικής τους ταυτότητας ως καλλιτέχνες: social media training, σεμινάρια image making και styling, είναι μόνο μερικά από τα εργαλεία, που θα βοηθήσουν τους επίλεκτους της Ακαδημίας του Fame Story να αναδείξουν τα χαρίσματά τους και να αποκτήσουν star quality!

Ποιοι θα είναι όμως εκείνοι που θα στελεχώρουν το μουσικό reality;

Όπως είχε αναφέρει ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό μας», πραγματοποιήθηκαν κάποια ραντεβού στην εταιρεία παραγωγής Barking Well Media, με πρόσωπα που επιθυμεί και ο Νίκος Κοκλώνης και το Star, να στελεχώσουν το Fame Story. Πρόκειται για άτομα που θα τα βλέπουμε να μπαινοβγαίνουν στην ακαδημία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έκαναν ραντεβού είναι ο Fipster, ως social media manager κόουτς, για την επικοινωνία, τα social media και τη διαχείριση εικόνας.

Επίσης, υποψήφιοι κόουτς είναι οι Χάρης Βαρθακούρης, Ελένη Δήμου και Νίκολας Ραπτάκης.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου